Adriaan van Bergenstraat 3-1

Adriaan van Bergenstraat 3-1

Adriaan van Bergenstraat 3-1

LICHT DRIEKAMERAPPARTEMENT (55 M2) MET TWEE GOED BEMETEN SLAAPKAMERS, EEN ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN EN EEN BERGING OP DE BEGANE GROND.

LOCATIE

In de Adriaan van Bergenstraat woon je op een steenworp afstand van alle denkbare voorzieningen. Boodschappen kan je dichtbij doen bij Aldi aan de Admiraal de Ruijterweg of Albert Heijn aan de Jan Evertsenstraat. Daar zit ook een aantal leuke cafés en restaurants, zoals Bar Spek en Radijs met een zonnig terras aan het water.

Binnen een paar minuten fietsen, ben je ook bij de Food- en Filmhallen of midden in de Jordaan.

Hardlopen of juist relaxen en genieten van een voorstelling kan in het Erasmuspark en ook het Westerpark is niet ver weg.

Vlakbij is een halte van de tramlijnen 13 en 19, die respectievelijk naar Amsterdam CS en Station Sloterdijk gaan. Heb je een auto dan is parkeren mogelijk met vergunning. Voor dit vergunninggebied (West 1.1) is de wachttijd voor een vergunning op dit moment ca. 3 maanden. Nabij gelegen Parking Tetterode biedt tegen gunstige tarieven tijdelijke abonnementen aan om de wachttijd te overbruggen.

APPARTEMENT

Het appartement op de eerste verdieping (tweede woonlaag) heeft een ruime slaapkamer aan de straatzijde die nu in gebruik is als kleedkamer. In die kamer bevindt zich ook een inbouwkast met daarin een plek voor de wasmachine.

De tweede slaapkamer is aan de achterkant van het appartement en vanuit die slaapkamer bereik je ook de badkamer die voorzien is van een douche en een wastafelmeubel.

De dichte keuken is aan de straatzijde en de woon-/eetkamer met openslaande deuren naar het balkon beslaat de gehele diepte van het appartement. De keuken is in 2014 geplaatst en heeft Pelgrim apparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser.

Aan de gang vind je nog de toiletruimte en op de begane grond is er een berging.

Het appartement heeft een massieve houten vloer en is volledig voorzien van dubbel glas. De cv-ketel is een VR-ketel uit 2014.

VERENIGING VAN EIGENAREN

De VvE wordt professioneel beheerd door Het Nieuwe VvE Beheer, heeft een gezonde financiële positie en werkt met een meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 116,69.

ERFPACHT

Het appartement staat op met erfpacht belaste grond die eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 16 september 2058.

  • Woonoppervlak 55 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het zuiden
  • Berging op de begane grond
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 116,69
  • Erfpacht afgekocht tot 16 september 2058
  • Oplevering in overleg (Q1 2020)
  • Notaris in Amsterdam keuze koper