Albert Cuypstraat 268-4V

Albert Cuypstraat 268-4V

Albert Cuypstraat 268-4V

Voor studenten en starters: instapklare en volledig gemeubileerde studio (24 m2) met groot dakterras (19 m2) midden in de Pijp.

LOCATIE
Hoog boven de dagelijkse Albert Cuypmarkt en met vrij uitzicht over de Singelgracht ligt deze in 2009 gerealiseerde studio. Vanuit de voordeur stap je direct de levendigheid van de Pijp in. Boodschappen doe je op de markt of om de hoek bij Albert Heijn, luieren in het Sarphatipark en uit eten gaan of een biertje drinken in een van de talloze hippe kroegen, barretjes en restaurants. Om de hoek stap je op de tram (3, 4, 12, 16, 24 en 25) en binnen een paar minuten lopen ben je bij station Ferdinand Bolstraat van de Noord-Zuidlijn.

APPARTEMENT
Eind 2009 is op de panden aan de Albert Cuypstraat 268 en 270 een vierde woonlaag gerealiseerd. De studio’s hebben daarbij ieder de beschikking gekregen over een groot eigen dakterras met super uitzicht over de hele stad. De studio zelf is praktisch ingericht met een keuken/kastruimte die een hele wand beslaat. Daarmee resteert veel vloeroppervlak voor de twijfelaar, de kuipstoeltjes en tafel met twee stoelen. Daarnaast is er een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet.

De studio is voorzien van dubbel glas, is geïsoleerd (energielabel A), en heeft een laminaatvloer. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, 4-pits gasfornuis met oven en een wasmachine.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond met jaarlijkse canonbetaling, thans een bedrag van € 443,35. Iedere 5 jaar wordt de canon geïndexeerd, de eerstvolgende indexatie vindt plaats per 1 januari 2025. Verkoper heeft overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd o.b.v. de spijtoptantenregeling.

VvE
De VvE telt zeven appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer. De VvE heeft een MJOP en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 80,86.

  • Woonoppervlak 24,2 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • Dakterras 18,6 m2
  • Volledig gemeubileerd
  • Erfpachtcanon € 443,35 per jaar
  • VvE-bijdrage € 80,86 per maand
  • Niet-zelfbewoningsclausule is van toepassing
  • Oplevering per direct mogelijk
  • Notaris keuze koper in Amsterdam, model Ring Amsterdam

 

    This is a text block. Click the edit button to change this text.