Amazonenstraat 15H

Amazonenstraat 15H

Amazonenstraat 15H

Heerlijk appartement (70 m2) op de begane grond met twee slaapkamers, een luxe badkamer en een tuin op het zuiden.

In een rustige straat in de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid ligt dit uitgebouwde en modern afgewerkte appartement met ruime master bedroom, luxe en sfeervol afgewerkte badkamer met ligbad, open douche en dubbele wastafel en een tweede slaapkamer van goed formaat. In de L-vormige woonkamer met open keuken, die grenst aan de zonnige tuin, is het heerlijk toeven. Praktisch is de gangkast voor wasmachine en droger.

Indeling
Wanneer u de woning binnenkomt, ligt direct aan uw rechterhand – aan de straatzijde – de master bedroom. Loopt u verder de gang in dan vindt u achtereenvolgens het toilet, de badkamer, een gangkast met bergruimte en een kast met opstelplek voor wasmachine en droger. De gang eindigt in de woon-/eetkamer met dubbele openslaande deuren naar de op het zuiden gelegen tuin. In de woonkamer bevindt zich de deur naar de tweede slaapkamer die aan de tuin grenst. In de tuin staat ten slotte nog een handig schuurtje.

Ligging
De Amazonenstraat is een mooie en rustige straat tussen het vaarwater van de Stadionkade en de Stadionweg in Amsterdam Zuid. Op loopafstand bevinden zich onder meer de deze zomer aan het Stadionplein geopende Albert Heijn, Etos en Gall&Gall. Maar speciaalzaken zoals échte Franse bakker Le Fournil, kaasspeciaalzaak l’Amuse en Marqt zijn ook om de hoek, net als verschillende hotspots op culinair gebied van Amsterdam Zuid, zoals de restaurants Red Sun en Mr. Sam en eetcafé’s Marathon en Kiebert.
Het gebied rond het Olympisch Stadion heeft een sportschool en atletiekvereniging en de beste basisscholen van Amsterdam zijn allemaal in de buurt. Ook zijn er meerdere leuke en veilige speeltuintjes in de omgeving.

Kortom: dit is een ruim en comfortabel appartement in een fijne buurt.

  • woonoppervlak 70 m2 (NEN2580 gemeten)
  • tuin op het zuiden (ca. 37 m2)
  • erfpacht afgekocht tot 16-11-2054
  • VvE-bijdrage € 97,78 per maand
  • oplevering in overleg