Ank van der Moerstraat 18

Ank van der Moerstraat 18

Ank van der Moerstraat 18

LICHTE EN GOED ONDERHOUDEN EENGEZINSWONING (114 M2) MET VIER SLAAPKAMERS, MODERNE BADKAMER EN KEUKEN EN  ZONNIGE TUIN OP HET WESTEN.

LOCATIE
Aan de rand van Amsterdam-Zuid, ligt aan een autovrije straat deze goed ingedeelde woning.
Dagelijkse boodschappen doet u om de hoek in de buurtwinkels aan de Johan Huizingalaan, of bijvoorbeeld op het nabijgelegen Sierplein, Delflandplein of Hoofddorpplein.
Op weg naar dat laatste plein komt u langs het gezellige terras van Lokaal van de Stad en een hapje eten is leuk en lekker bij onder meer Drovers Dog en Par Hasard.
De Louis Bouwmeesterschool is maar een paar minuten lopen vanaf de Ank van der Moerstraat en er zijn ook verschillende kinderopvanglocaties in de buurt.
Het is moeilijk kiezen uit al het groen en blauw in de buurt. De woning ligt op enkele fietsminuten afstand van de Sloterplas en zowel het Hondenpark met speeltuin en pierenbadje, het Rembrandtpark als Vondelpark zijn niet ver weg.
Een auto heeft u eigenlijk niet nodig, want station Heemstedestraat (metro en tram) is vlakbij en ook station Lelylaan (tram, bus, metro en trein) is niet ver weg. Parkeren kan met een parkeervergunning prima op het parkeerterrein achter de huis of in de straat. Er is geen wachtlijst voor dit vergunninggebied.

WONING
De voordeur van deze woning ligt aan een verkeersvrije straat en stapt u binnen dan staat u in de hal, waar rechts de toiletruimte is. Daarin bevindt zich ook, achter een wand, de cv-ketel. Links in de hal is de meterkast.
De ruime keuken, die onder meer voorzien is van een inductiekookplaat, vaatwasser en koel-vries-combinatie, ligt aan de voorzijde van het huis. Het woongedeelte is aan de achterkant, waar ook de deur naar de tuin is. Onder de trap is nog een handige kast om wat spullen op te bergen.
De tuin ligt op het zonnige westen. U heeft er vanaf het middaguur tot laat in de avond zon, maar een zonnescherm zorgt ook voor een schaduwrijk deel. Achterin de tuin staat een stenen berging.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Ook vindt u er aan de gang nog een inbouwkast.
De voorzolder van de tweede verdieping is in gebruik als wasruimte en daarnaast vindt u er nog een ruime slaapkamer met dakkapel.

De begane grond heeft een plavuizen vloer met vloerverwarming. Dit is bijverwarming. Radiatoren vormen de hoofdverwarming. Het gehele huis heeft dubbel glas en in 2017 en 2019 is het buiten schilderwerk voor de laatste keer gedaan.

ERFPACHT
De woning staat op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot 16 april 2037.

  • Woonoppervlak 114 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Tuin op het westen
  • Vier slaapkamers
  • Erfpacht afgekocht tot 16 april 2037
  • Oplevering (tweede helft) Q1 2020
  • Notaris in Amsterdam keuze koper