Bankastraat 55A

Bankastraat 55A

Bankastraat 55A

Heerlijk driekamerappartement op de begane grond met een tuin van circa 45 m2 in de Indische Buurt.

In een rustige straat, om de hoek van de Javastraat en het Javaplein met supermarkt, trendy winkels, restaurantjes en kroegjes, ligt dit uitgebouwde, stoer en modern afgewerkte appartement (58 m2). Met twee slaapkamers, een aparte werkplek om je even rustig te concentreren, een recent gerenoveerde badkamer met een tweepersoonsbad om lekker te ontspannen en een lichte woonkamer in de serre waar het ieder jaargetijde goed toeven is, heb je een huis tot je beschikking dat alles heeft. In een buurt die alles heeft!

Niet alleen de Javastraat en het Javaplein zijn binnen handbereik. Je loopt ook binnen 5 minuten naar de Dappermarkt. Het Oosterpark, Flevopark en Brouwerij ’t IJ bevinden zich op zo’n 10 minuten loopafstand en Artis is nog weer een paar minuten verder. In de Bankastraat zelf bevindt zich de Coenschool (basisonderwijs). Maak je voor je werk bij voorkeur gebruik van het OV dan stap je bij het Muiderpoortstation op de trein of tram en met de auto ben je binnen enkele minuten bij de uitvalswegen richting A10.

Kortom: in dit rustig gelegen appartement heb je zowel alle praktische als leuke en gezellige voorzieningen binnen handbereik!

Indeling:
Je komt binnen in de hal met achter de tussendeur de gang waaraan een praktische trapkast is gerealiseerd met een plek voor de wasmachine en droger. Daarnaast bevindt zich het toilet en de gang eindigt in de kinderkamer. Vanuit de gang loop je ook de woonkeuken binnen en van daaruit is de badkamer bereikbaar. De (ouder)slaapkamer ligt aan de straatzijde van het appartement en de woonkamer in de lichte serre. In de serre is een klein trappetje naar een aparte werkplek en vanuit de serre loop je via de openslaande deuren de ruime tuin in. In de tuin staat nog een handig houten tuinhuis.

  • woonoppervlak 58 m2 (NEN2580 gemeten)
  • tuin op het noorden van ca. 45 m2
  • volle eigendom
  • VvE-bijdrage € 187,- t/m maart 2017
  • VvE-bijdrage € 115,- vanaf april 2017
  • oplevering in overleg