Bernhardstraat 16 Aalsmeer

Bernhardstraat 16 Aalsmeer

Bernhardstraat 16 Aalsmeer

Zoekt u een heerlijk zonnig en licht hoekhuis met voor-, achter- en zijtuin in een kindvriendelijke woonwijk in Aalsmeer? Dan is dit de woning voor u. Met een woonoppervlak van ongeveer 115 m2, vier slaapkamers en een bergvliering heeft u volop woon- en leefruimte.

De woning ligt bovendien centraal ten opzichte van alle voorzieningen die u binnen handbereik wilt hebben. Zo is het winkel- en gezondheidscentrum slechts 150 m. van uw huis en woont u hier op loopafstand van de brede school en kinderopvang. Tegenover het huis ligt een heerlijk crossbaantje waar de kinderen kunnen fietsen en ravotten en in de omgeving is veel groen en speelruimte voor kinderen.

Het Amsterdamse Bos, de Westeinderplas en Amstelveen liggen op fietsafstand en met de auto bent u zo op de snelweg (A9/A4) via de N201.

Kortom: hier heeft u een ruime woning met groen, speelplekken en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond: ruime entree, meterkast en toilet, lichte en zonnige woonkamer met een open – essen witte – keuken met onder meer een elektrische kookplaat, vaatwasmachine, oven en magnetron. Vanuit de woonkamer loopt u de op het zuiden gelegen tuin in met achterin een stenen berging. Op de gehele begane grond ligt een visgraat parketvloer.

Eerste verdieping: op deze verdieping zijn drie slaapkamers gelegen: twee aan de achterkant van de woning en een aan de voorkant. Aan die kant bevindt zich ook de badkamer met ligbad, wastafelmeubel en het tweede toilet.

Tweede verdieping: voorzolder met de opstelplek voor wasmachine, droger en cv-ketel en een praktische wastafel met meubel en de vierde slaapkamer. In de slaapkamer zit het luik naar de handige bergvliering die met een vlizotrap bereikbaar is.

  • tuin rondom van ca. 150 m2
  • woonruimte ca. 115 m2
  • vier slaapkamers
  • eikenhouten visgraatvloer bg en lamelparket op de verdiepingen
  • centrale ligging in kindvriendelijke wijk
  • oplevering in overleg