Berlagehof 8 Amsterdam

Berlagehof 8 Amsterdam

Berlagehof 8 Amsterdam

In kindvriendelijk buurt gelegen ruime en lichte tussenwoning (eengezinswoning) met 5 kamers en een totaal woonoppervlak van circa 104 m2. Grote woonkeuken. Achtertuin op het zuiden met achterom en grenzend aan een groenstrook en ook de voorkant van de woning grenst aan een mooie groene omgeving. U heeft bij de woning ruim de mogelijkheid tot het vrij/gratis parkeren.

In de wijk Geuzeveld ligt De Berlagehof in een gezellige groene en rustige laagbouwwijk met veel speelruimte voor kinderen vlakbij park De Kuil met kinderboerderij De Strohalm. In winkelcentrum Lambertus Zijlplein vindt u supermarkten, speciaalzaken en andere leuke winkels. De bereikbaarheid is goed; de haltes van de buslijnen 21 en 61 (naar het Centraal Station en Station Sloterdijk) zijn op loopafstand gelegen. Daarnaast bereikt u de diverse belangrijkste uitvalswegen binnen enkele minuten.

Verkopers verzorgen zelf de bezichtigingen en beantwoorden uw vragen. Bel of mail en geef uw gegevens door voor het maken van een afspraak.

Omschrijving
Begane grond: entree, hal met meterkast, trap naar de eerste verdieping, toilet met fonteintje, woonkamer met deur naar tuin, dichte keuken.

Eerste verdieping: badkamer met bad en douche, wastafel en tweede toilet, drie slaapkamers, vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: ruime zolderkamer met daklicht. Het dak is goed geïsoleerd, netjes afgewerkt en gestuct en gesausd.

Tuin
Zonnige tuin van ca. 55 m2 op het zuiden.

Bijzonderheden
* Zonnige tuin op het zuiden van 55 m2
* Separate berging van ca. 6 m2
* Vaste trap naar de zolderverdieping
* Mogelijkheid tot vergunningvrij uitbouwen in de tuin