Bonaireplein 15-1

Bonaireplein 15-1

Bonaireplein 15-1

LICHT EN COURANT AFGEWERKT APPARTEMENT (68 M2) OP EIGEN GROND, MET DRIE SLAAPKAMERS, ZONNIG BALKON OP HET WESTEN EN EIGEN ENTREE.

APPARTEMENT
Twee jaar geleden is dit appartement grondig verbouwd. De keuken is verplaatst en geheel vernieuwd, waardoor er aan de achterzijde nu twee kleine maar goed bruikbare kamers zijn.
De living is aan de pleinzijde van het pand en heeft de ochtendzon. De grootste slaapkamer bevindt zich eveneens aan deze kant.
De keuken ligt aan de achterzijde van het pand met openslaande deuren naar het balkon, waar je tot het begin van de avond van de zon geniet. In het midden is de badkamer met douche, wastafel, toilet en opstelplek voor de wasmachine.

Het appartement heeft een laminaat vloer (houtpatroon), aan de achterzijde kunststof kozijnen met dubbel glas en aan de voorzijde houten kozijnen met enkel glas.
De keuken is links en rechts aan de wand geplaatst, is voorzien van onder meer een inductiekookplaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie en oven, en heeft een verrijdbaar middendeel. De Intergas cv-ketel is uit 2017.

LOCATIE
Het Bonaireplein is een rustig en groen plein met mooie bomen, wat kinderspeeltoestellen en bankjes. Op loopafstand vind je supermarkten Jumbo en Lidl aan de Baarsjesweg en op de hoek Coffee & Juices voor een lekkere latte of een verse smoothie.
Aan de andere kant van de Schinkel ligt de Overtoom met nog meer supermarkten en winkels, verschillende sportscholen en een breed scala aan restaurants. Het Vondelpark is natuurlijk ook dichtbij, net als het Rembrandtpark. Twee parken waar je heerlijk kunt wandelen en goed kunt hardlopen.
Zowel aan de nabijgelegen Hoofdweg, als aan de Overtoom en het Surinameplein bevinden zich haltes van het OV en met de auto ben je in minder dan vijf minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning. De gemeente Amsterdam vermeldt op dit moment een wachtlijst van ca. 3 maanden voor vergunninggebied West 1.3.

VVE
De VvE Nepveustraat/Bonaireplein bestaat uit 44 appartementsrechten. Het beheer wordt gevoerd door Quadyck Real Estate en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 116,53. De VvE heeft een MJOP.

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement ligt op eigen grond.

  • Woonoppervlak 67,8 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het westen 2,4 m2
  • Eigen grond
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 116.53
  • Oplevering eind januari/begin februari 2022
  • Notaris in Amsterdam keuze koper