Chasséstraat 13-3

Chasséstraat 13-3

Chasséstraat 13-3

LICHT EN COURANT AFGEWERKT DRIEKAMERAPPARTEMENT MET ZONNIG BALKON OP HET WESTEN EN ALS KERS OP DE TAART EEN RUIME ZOLDERKAMER/-BERGING. ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT!

APPARTEMENT
Via een ruim en net trappenhuis bereik je het appartement op de derde verdieping. De centrale hal leidt naar alle vertrekken.
De woonkamer met open keuken beslaat de hele diepte van het pand en heeft openslaande deuren naar het balkon. De woonkamer kijkt aan de voorkant op de Kostverlorenvaart, terwijl je op het balkon vrij uitzicht hebt op de binnentuin. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, grote koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven.
De slaapkamers bevinden zich links en rechts van de woonkamer. Een aan de straatzijde en een aan de achterzijde. De moderne en zeer ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel met meubel is eveneens aan de achterzijde. Daarnaast is er een toiletruimte, garderobekast en kast voor een wasmachine en/of droger.
Fijne extra is de zolderberging, die tegelijkertijd te gebruiken is als werk-/logeerkamer en als opslagruimte.

LOCATIE
De Chasséstraat is een zijstraat van de Baarsjesweg en vanuit het appartement heb je een mooi uitzicht op de Kostverlorenvaart.
Op loopafstand vind je in de buurt alles wat het leven aangenaam en leuk maakt. Van gezellige eetcafés zoals Meneer De Wit Heeft Honger tot fine dining bij restaurant Daalder. Koffie halen bij de Coffee Company of Espresso Yourself. Boodschappen doen bij de supermarkten en winkels in de Jan Evertsenstraat, Jan van Galenstraat en De Clercqstraat. Sporten bij Basic-Fit of lekker luieren of hardlopen in het Rembrandtpark.
Tramlijnen 7 en 17 hebben een halte in de Witte de Withstraat en buslijnen 15 en 247 hebben een halte aan de Postjesweg. Op de fiets ben je in tien minuten in de Jordaan of het centrum en met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning in de straat.

ENERGIELABEL
Het energielabel van de woning is D. De woning is volledig voorzien van dubbel glas en de Remeha Avanta cv-ketel is uit 2011.

ERFPACHT
Het appartement staat op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

VvE
De VvE bestaat uit de volgende adressen: VvE Van Speijkstraat 2-46, Baarsjesweg 174-184, ChasseŐĀstraat 1-27, en wordt professioneel beheerd door Ymere. Er is een MJOP en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement is ‚ā¨ 176,20. Per 30 juni 2023 bedroeg de onderhoudsreserve ‚ā¨ 1.039.643.

  • Woonoppervlak 71,4 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het westen
  • Zolderberging/-kamer
  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • Levering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper, model Ring Amsterdam

    This is a text block. Click the edit button to change this text.