Derkinderenstraat 134

Derkinderenstraat 134

Derkinderenstraat 134

WONEN, WONEN & WERKEN OF WONEN &VERHUREN, DIT  LICHTE EN COMFORTABELE VIERKAMERAPPARTEMENT MET STUDIO (107 m2), TERRAS EN PARKEERPLAATS HEEFT VEEL MOGELIJKHEDEN!

APPARTEMENT
Op de eerste verdieping van het complex bevindt zich een vierkamerappartement met een zonnig terras. Op de begane grond, met een eigen entree, een studio met badkamer, toilet en kitchenette. Appartement en studio waren voorheen, en zijn weer te verbinden middels een interne trap.

Nu, in coronatijd, vormt de studio een rustige ‘externe’ werkplek met alle voorzieningen bij de hand. Maar het is ook een leuke kamer voor een tiener met een hoogslaper, eigen badkamer en keukentje of de ideale kamer voor een student.

Ten slotte zijn er op de begane grond ook nog een eigen parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenstalling. Kortom: dit is een uniek object, dat u moet zien!

INDELING

Wanneer u uit de lift stapt, bevindt het appartement zich recht voor u, aan de kopse kant van het gebouw, uitkijkend op groen en een speelveldje.
Binnen treft u aan de lange gang eerst de drie slaapkamers aan, een grote en twee kleinere. Daarna volgen de badkamer met ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche en de toiletruimte. Als laatste, met ramen aan twee zijden, zodat er veel licht binnenvalt, volgt de woonkamer met halfopen keuken en bijkeuken, en een deur naar het terras aan de zijkant van het appartement.

De studio heeft een eigen entree aan de Jan Voermanstraat. Het ruim 3 meter hoge plafond zorgt ervoor dat er een hoogslaper in past, waaronder voldoende ruimte voor een werkplek is. De praktische badkamer met douche, wastafel en toilet en de kitchenette bevinden zich aan de binnenmuur. Twee zitjes, een om lekker te lezen of tv te kijken, en een om te eten maken de studio een complete mini-woning.

Zowel het appartement als de studio heeft een laminaat vloer, zijn volledig geïsoleerd en hebben HR++ beglazing. Het complex is voorzien van stadsverwarming en heeft een lift.

LOCA TIE
Het appartement, aan het einde van de Derkinderenstraat, bevindt zich op dé perfecte plek voor wie rustig maar op loopafstand van de levendigheid van de stad wil wonen. Het groen van het Rembrandtpark is om de hoek en het blauw van de Sloterplas, waar leuke eettentjes zijn en je lekker kunt zwemmen, is aan de andere kant. Boodschappen doet u bij een van de supermarkten of winkels aan de Postjesweg of de Jan Evertsenstraat. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in het park of bij Gympact.Lekker uit eten kan onder meer bij De School en het is aangenaam vertoeven op de terrassen van Bartack en Café Zürich. Kinderopvang en scholen zijn er ook op loopafstand, waaronder De Nieuwe Internationale School Esprit en de Pabo. Vlakbij is er een bushalte van lijn 18 naar Amsterdam CS en metrostation Postjesweg is ook dichtbij. Met de auto ten slotte bent u in een paar minuten op de ring A10.

VVE
De VvE is financieel gezond en wordt professioneel beheerd door Stedeplan. Er is een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 187,56.

ERFPACHT
Het appartement bevindt zich op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 16 december 2055. De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019 is op tijd ingediend.

  • Woonoppervlak 106,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Terras 14,5 m2
  • Privé parkeerplaats
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 187,56
  • Erfpachtcanon afgekocht tot 16 december 2055
  • Oplevering in overleg
  • Vaste notaris Alnovis Notarissen