Dickenslaan 186

Dickenslaan 186

Dickenslaan 186

FIJNE INSTAPKLARE, GEMEUBILEERDE STARTERSWONING MET EEN SLAAPKAMER EN GROTE ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDWESTEN, IN DE GEWILDE VENSERPOLDER. PER DIRECT BESCHIKBAAR.

APPARTEMENT
Dickenslaan 186 is een woning op de begane grond met een grote slaapkamer, moderne badkamer en lichte woonkamer met open keuken. Kers op de taart is de zonnige tuin die achterin een overkapping met banken en een barretje heeft.

Indeling
Wanneer je de woning binnenstapt, sta je in de centrale hal, die toegang geeft tot de verschillende vertrekken. Rechts aan de straatzijde is de slaapkamer. Rechtdoor de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet en linksom vind je je de woonkamer met open keuken en deur naar de tuin. In de hal bevindt zich ook nog een grote bergkast waar de wasmachine kan staan en ruimte is om wat spullen op te bergen.

De woning wordt gemeubileerd geleverd.

LOCATIE
Het appartement bevind zich In de wijk Venserpolder, in een goed verzorgd appartementencomplex. AFAS Live, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar en slechts op 8 minuten fietsafstand. Hetzelfde geldt voor de Amsterdamse Poort met veel grote en kleine winkelketens. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Het appartement ligt ideaal voor het OV, station Duivendrecht (metro 54, 50 en trein) is slechts 2 minuten met de fiets en op loopafstand. Metrohalte Venserpolder (lijn 53) is slechts 4 minuten lopen. Beide metrostations brengen u in 13 minuten naar Centraal Station. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren, bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

ERFPACHT
De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

VvE
VvE Venserpolder Blok 7 wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 171,92.

 • Woonoppervlak 59 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
 • Tuin 42 m2 op het zuidwesten
 • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
 • Maandelijkse VvE-bijdrage € 171,92
 • Gemeubileerd
 • Per direct beschikbaar
 • Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
 • Notaris keuze koper, in Amsterdam, model Ring Amsterdam
 • Er is pas sprake van een overeenkomst wanneer beide partijen de koopovereenkomst hebben getekend

  This is a text block. Click the edit button to change this text.