Dikninge 97

Dikninge 97

Dikninge 97

LICHT EN ZONNIG DRIEKAMERHOEKAPPARTEMENT (95 M2) MET TWEE RUIME SLAAPKAMERS, EEN ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN EN EEN BERGING IN DE ONDERBOUW. ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT!

LOCATIE
Dit appartement bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Gelderlandplein met Albert Heijn XL, winkels, delicatessenzaken en leuke restaurants. Binnen een paar minuten fietsen sta je midden op de Zuidas en loop je de straat uit naar rechts dan sta je binnen de kortste keren in het Amstelpark, waar je heerlijk kunt luieren, picknicken en hardlopen. Sport je liever in een sportschool dan vind je om de hoek een Basic Fit-vestiging. Maak je veel gebruik van het OV dan is zowel Station Zuid als Station RAI dichtbij en met de auto ben je in enkele minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning.

APPARTEMENT
De afwerking van dit appartement op de tweede verdieping is verouderd, maar daar weten een stukadoor, een keuken- en een badkamerspecialist wel raad mee. Zijn die klaar met hun werk dan heb je een heerlijk appartement met twee grote slaapkamers en een minstens zo grote badkamer, een – dankzij de hoekligging – lichte woonkamer met open keuken, en een zonnig op het zuiden gelegen balkon.

Indeling
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Via de hal stap je de woonkamer in waar de op het westen gelegen raampartij voor veel lichtinval zorgt. De keuken, voorzien van Bosch gaskookplaat, combi-oven en koelkast, is aan de galerijzijde. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine en zo kom je ook in de badkamer.
Links naast de woonkamer is een tussenhal waar de toiletruimte is en de entree naar de grootste slaapkamer, met schuifpui naar het balkon en een deur naar de badkamer. De tweede slaapkamer, ook met schuifpui naar het balkon, bevindt zich achter de woonkamer.

Het appartement heeft nog veel inbouwkasten en daarmee bergruimte. Er ligt een houten vloer en de aluminium kozijnen hebben dubbel glas. De schuifpui in de grootste slaapkamer heeft HR++-glas. Buitenveldert-Noord is binnenkort aan de beurt voor de aanleg van glasvezel. Het complex heeft een lift.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Scholten Vastgoed. De maandelijkse bijdrage is € 272,11 inclusief voorschot stookkosten. Aanvang 2020 zijn de galerijen van het complex gerenoveerd/hersteld.

ERFPACHT
De erfpacht van dit appartement is eeuwigdurend afgekocht.

  • Woonoppervlak 94,5 m2 (NEn2580 meetrapport beschikbaar)
  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (afgerond dossier)
  • Balkon op het zuiden
  • Berging in de onderbouw
  • Per direct beschikbaar
  • Notaris keuze koper in Amsterdam