Eerste Jan van der Heijdenstraat 55-III

Eerste Jan van der Heijdenstraat 55-III

Eerste Jan van der Heijdenstraat 55-III

Ruim en licht dubbel bovenhuis (89 m2) op eigen grond met maar liefst twee zonnige dakterrassen en een balkon in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer in de Oude Pijp.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement dat zich op de derde en vierde verdieping van het pand bevindt.
Op de derde verdieping stapt u vanuit een kleine hal in de lichte woonkamer met open keuken en balkon. Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer met ligbad en aparte douche.
In de tussenhal is de trap naar de vierde verdieping, die op dit moment uit een grote ruimte bestaat en in gebruik is als slaap- en werkkamer. Hier is ook een van de twee zonnige dakterrassen en is in het midden van de kamer een afgesloten ruimte gecreëerd voor de cv-ketel, wasmachine en droger. De vierde verdieping is eenvoudig in te delen in drie ruimtes, waarmee u bijvoorbeeld over twee slaapkamers en een werkkamer beschikt. Een laatste trap brengt u ten slotte naar het grootste van de twee dakterrassen, waar het de hele zomer heerlijk toeven is.

Locatie
Het appartement ligt in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer in de Oude Pijp, tussen de Ruysdaelkade en Ferdinand Bolstraat. Op loopafstand vindt u alles wat u maar kunt bedenken. Dagelijkse boodschappen doet u op de Albert Cuyp of bij supermarkten en heerlijke speciaalzaken. Een terrasje pikken of uit eten gaan, kan op talloze plekken in de Pijp, van simpel en snel tot exclusief. Luieren of hardlopen doet u in het Sarphatipark en genieten van kunst en cultuur in het Rijks, Van Gogh of Stedelijk Museum, die zich alle drie binnen enkele minuten fietsen bevinden. Om de hoek stapt u ten slotte op de tram, opent eind dit jaar de Boerenwetering parkeergarage en is straks ook een halte van de Noord-Zuidlijn, en met de auto bereikt u binnen een minuut of tien de ring A10. Kortom: dit appartement is een heerlijk rustige plek te midden van alle denkbare voorzieningen!

 

 

  • volle eigendom
  • 89 m2 woonoppervlak (NEN2580 gemeten)
  • 2 dakterrassen en balkons (33 m2)
  • nieuwe fundering 2000/2001
  • nieuw dak 2000/2001
  • houten kozijnen met dubbel glas
  • VvE-bijdrage € 102,26 per maand
  • oplevering in overleg