Eerste Schinkelstraat 13A

Eerste Schinkelstraat 13A

Eerste Schinkelstraat 13A

Licht, zonnig en modern appartement (58 m2) op eigen grond met tuin, aan de overkant van het Vondelpark.

Locatie
Dit heerlijke driekamerappartement ligt in een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer, schuin aan de overkant van de Vondeltuin en het Vondelpark. Niet alleen het groen is vlakbij, maar om de hoek – aan de Amstelveenseweg – vind je ook talloze lekkere restaurants en terrassen, waaronder Café Schinkelhaven, Chi, Dragon Lounge en Ron Gastrobar. Voor al je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij Albert Heijn, Grapedistrict en de IJmuider Vishandel aan diezelfde Amstelveenseweg, of een paar minuten verder lopen, aan de Sloterkade en Zeilstraat bij DIRK, Etos, de HEMA en heel veel andere winkels en speciaalzaken.
Maak je veel gebruik van het OV dan zijn de haltes van tramlijn 1 en 2 allebei op een paar minuten loopafstand, net als het Haarlemmermeerstation, waar je bijvoorbeeld bus 197 kunt nemen die je binnen een half uur naar Schiphol brengt. Met de auto heb je verschillende mogelijkheden om binnen 5-10 minuten de ring A10 te bereiken, en een parkeervergunning is snel geregeld.
Kortom: een betere plek om te wonen in Oud-Zuid is er niet!

Indeling
Vanuit de centrale hal, waar ook de meterkasten zijn, is dit een van de drie appartementen op de begane grond. Stap je de voor deur binnen dan vind je aan je rechterhand een van de twee slaapkamers met een grote schuifpui naar de tuin. Tegenover de voordeur zijn het moderne toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. Er is een aparte kast voor wasmachine en droger. De lichte woonkamer is aan de straatzijde en daarachter vind je de moderne witte M-system keuken met onder meer een vaatwasser en een 4-pits gasfornuis met heteluchtoven. Via de keuken kom je in de tweede slaapkamer, die eveneens een schuifpui naar de tuin heeft. De tuin zelf ligt op het zuiden en je hebt er tot het einde van de middag zon. Ten slotte beschik je in de kelder nog over een eigen berging en kun je je fiets(en) in de gemeenschappelijke fietsenstalling plaatsen.

  • Woonoppervlak 58 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • Tuin op het zuiden
  • Twee slaapkamers
  • Eigen grond
  • Bouwjaar 2008
  • VvE bijdrage € 60 per maand
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper