Eerste Schinkelstraat 13B

Eerste Schinkelstraat 13B

Eerste Schinkelstraat 13B

Om de hoek van het Vondelpark: strak afgewerkt dubbel benedenhuis op eigen grond met een grote living (ca. 82 m2) op de begane grond en een heerlijk koele slaapverdieping in het souterrain (ca. 46 m2).

Locatie
De Eerste Schinkelstraat is dé plek waar alle leuke en praktische dingen op loopafstand zijn. Steek je de straat over dan sta je in het Vondelpark bij de Vondeltuin. Loop je de hoek om dan vind je aan de Amstelveenseweg een Albert Heijn, Etos, Grapedistrict, Blokker, warme bakker Klopper en Stolk, de IJmuider vishandel en nog veel meer winkels voor dagelijkse boodschappen, woninginrichting, kleding en schoenen. Een terrasje pikken, een hapje eten of wat halen voor thuis, ook dat kan om de hoek. Bijvoorbeeld bij Café Schinkelhaven of Bar Leijten dat een zonnig terras aan het water heeft, pizza of pasta halen doe je bij Pomorosso en Indonesisch bij Kokkita, of je gaat gewoon lekker lang tafelen bij Chi of Ron Gastrobar.
Ben voor je werk afhankelijk van het OV, dan vind je binnen enkele minuten lopen tram- en bushaltes van onder meer tram 1 en 2 en bus 15, en is ook het Haarlemmermeerstation vlakbij van waar bus 197 je in minder dan een half uur naar Schiphol brengt. Met de auto ten slotte ben je binnen een paar minuten op de ring A10 en parkeren doe je met vergunning (geen wachtlijst) in de straat. Kortom: hier wil je wonen!

Appartement
In 2008 is dit kleinschalige complex, bestaande uit elf appartementen op eigen grond, opgeleverd. Eerste Schinkelstraat 13B is een van de drie begane grond appartementen met een grote living, die overloopt in een heerlijk beschutte en zonnige tuin op het zuiden.
Aan de straatzijde heb je bij de drie paar openslaande deuren met Franse balkons een heerlijke plek om te eten. Praktisch in het midden van de woning is de moderne witte hoogglans keuken voorzien van alle apparatuur, en aan de tuinzijde heb je een comfortabel woon-/leefgedeelte. Op de begane grond vind je verder nog een toilet en grote garderobekast bij de entree, en een bergkast met daarin ook de cv-ketel. Slapen doe je heerlijk koel en rustig in het souterrain. Daar vind je twee ruime slaapkamers met ieder een vaste kastenwand, een grote badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en het tweede toilet, en daarnaast ook een aparte kast voor je wasmachine en/of droger.
Heb je meer spullen dan je in huis kwijt kunt, dan beschik je in het souterrain ook nog over een aparte berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

VvE
Het beheer van de vereniging van eigenaren is tot nu toe in handen van de appartementseigenaren. De maandelijkse bijdrage is voor dit appartement € 130,-> De vereniging heeft een meerjarenonderhoudsplan en een gezonde reserve.

  • Woonoppervlak 128 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • Tuin op het zuiden
  • Eigen grond
  • Oplevering in overleg (spoedig mogelijk)
  • Notaris in Amsterdam keuze koper