Eerste Schinkelstraat 13F

Eerste Schinkelstraat 13F

Eerste Schinkelstraat 13 F

De perfecte woonplek in Oud-Zuid! Driekamerappartement (79 m2) op eigen grond met een groot zonnig terras op het zuiden, gelegen aan de overkant van het Vondelpark, met alle voorzieningen om de hoek.

Indeling
Via de trap of met de lift komt u op de tweede verdieping bij de afgesloten hal die toegang geeft tot de twee apaartementen op deze etage. In de hal bevindt zich de meterkast. Wanneer u vervolgens het appartement binnen stapt, liggen de twee slaapkamers aan uw rechterhand. Een grote master bedroom met entree naar de badkamer, die luxe is uitgevoerd met een ruime inloopdouche en een vrijstaand bad, en een kleinere kinder- of werkkamer. Links en rechts in de gang zijn het toilet en een bergkast, waar ook de cv-ketel hangt. Daarachter is de woonkamer met open keuken, natuurstenen vloer met vloerverwarming en een schuifpui naar het zonnige, beschutte en op het zuiden gelegen terras. Onderin het complex beschikt u ook nog over een berging en is er een algemene ruimte om uw fiets te stallen.

Locatie
Een perfectere locatie om te wonen dan deze is er niet. Het appartement zelf ligt in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer, maar steekt u over dan loopt u zo het Vondelpark in met op de hoek meteen de Vondeltuin. Direct om de hoek van de Eerste Schinkelstraat, aan de Amstelveenseweg, zijn er talloze lekkere restaurantjes te vinden zoals Chi, Dragon Lounge en Ron Gastrobar, maar ook een Albert Heijn, Patisserie Linnick, de IJmuider Vishandel en verschillende andere speciaalzaken. Steekt u het water van de Schinkel over dan vindt u daar een grote Dirk, HEMA, Etos en nog meer gezellige (eet)café’s. Tram 1 en 2 hebben allebei op een paar honderd meter loopafstand een halte en vanaf het Haarlemmermeerstation brengt bus 197 u zo naar Schiphol. Met de auto ten slotte is binnen ca. 5-10 minuten de ring A10 bereikbaar. Kortom: in de Eerste Schinkelstraat heeft u alle voorzieningen binnen handbereik!

* 79 m2 woonoppervlak (NEN2580 meetrapport)
* terras op het zuiden
* volle eigendom
* VvE-bijdrage € 85,- per maand
* oplevering in overleg