Eerste Schinkelstraat 13G

Eerste Schinkelstraat 13G

Eerste Schinkelstraat 13G

Om de hoek van het Vondelpark, op eigen grond: licht en courant afgewerkt driekamerappartement (68 m2) op de derde verdieping met een berging in de onderbouw.

LOCATIE
De Eerste Schinkelstraat is dé plek van waar alle leuke en praktische dingen op loopafstand zijn. Steek je de straat over dan sta je in het Vondelpark bij de Vondeltuin. Loop je de hoek om dan vind je aan de Amstelveenseweg en Zeilsttraat een Albert Heijn, Etos, Grapedistrict, Blokker, warme bakker Klopper en Stolk, de IJmuider vishandel en nog veel meer winkels voor dagelijkse boodschappen, woninginrichting, kleding en schoenen.

Een terrasje pikken, een hapje eten of wat halen voor thuis, ook dat kan om de hoek. Bijvoorbeeld bij Café Schinkelhaven of Bar Leijten dat een zonnig terras aan het water heeft. Pizza of pasta halen doe je bij Pomorosso en Indonesisch bij Kokkita, of je gaat gewoon lekker lang tafelen bij Blau of Ron Gastrobar.

Ben je voor je werk afhankelijk van het OV, dan vind je binnen enkele minuten lopen tram- en bushaltes van onder meer tram 2 en bus 15, en is ook het Haarlemmermeerstation vlakbij, van waar bus 397 je in minder dan een half uur naar Schiphol brengt. Met de auto ten slotte ben je binnen een paar minuten op de ring A10 en parkeren doe je met vergunning (geen wachtlijst) in de straat.

Kortom: hier wil je wonen!

APPARTEMENT
In 2008 is dit kleinschalige complex, bestaande uit elf appartementen op eigen grond, opgeleverd. Het complex beschikt over een lift (hefplateau) en een gemeenschappelijke fietsenberging in de kelder.

Eerste Schinkelstraat 13G is een driekamerappartement op de derde verdieping met twee gelijkwaardige slaapkamers, met schuifpui naar de Franse balkons, aan de zonnige achterkant van het pand. In het midden van het appartement vind je aan de entreekant de toiletruimte en een kast voor een wasmachine en droger. In het tussengangetje naar de tweede slaapkamer is de deur naar de badkamer met ligbad en wastafel. De woonkamer met open keuken, voorzien van o.a. een vaatwasser, koel-vriescombinatie en overn, ligt aan de straatzijde en heeft drie sets openslaande deuren, zodat je daar aan het einde van de dag heerlijk van de zon kunt genieten. Heb je meer spullen dan je in huis kwijt kunt, dan beschik je in het souterrain ook nog over een aparte berging.

Het appartement heeft een lichte eikenhouten vloer, volledig dubbel glas (HR++) en is goed geïsoleerd.

VvE
Het beheer van de vereniging van eigenaren is in handen van de appartementseigenaren. De maandelijkse bijdrage is voor dit appartement € 70,-. De vereniging heeft recent een nieuw MJOP laten opstellen en voor 2019/2020 staat het schilderwerk van het gehele pand gepland.

  • Woonoppervlak 68,1 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Berging in de onderbouw (3,9 m2)
  • Eigen grond
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 70,-
  • Oplevering per direct mogelijk
  • Notaris keuze koper in Amsterdam