Eerste Schinkelstraat 19A

Eerste Schinkelstraat 19A

Eerste Schinkelstraat 19A

Wonen om de hoek van het Vondelpark! Heerlijke lichte benedenwoning (85 m2) met twee slaapkamers, uniek hoge plafonds en een grote zonnige tuin pal op het zuiden.

Locatie
De Eerste Schinkelstraat is dé perfecte plek om te wonen in Oud-Zuid, alles wat je je maar wenst bevindt zich op loopafstand. Wanneer je de straat oversteekt, sta je in het Vondelpark bij de Vondeltuin. Direct om de hoek aan de Amstelveenseweg vind je een Albert Heijn, warme bakker Klopper & Stolk, patisserie Linnick, diverse ontbijt- lunch- en koffiezaakjes, en leuke restaurants uit alle windstreken. Loop je iets verder dan vind je nog veel meer winkels en speciaalzaken aan de Koninginneweg, de Zeilstraat, het Hoofddorpplein en de Sloterkade met onder andere een HEMA. Kinderopvang is beschikbaar aan het einde van de straat, waar ook een huisartsenmaatschap is gevestigd. Verschillende basisscholen bevinden zich op loopafstand. Tramlijn 2 heeft haltes in de Zeilstraat en de Koninginneweg en vanaf het Haarlemmermeerstation, dat op 5 minuten loopafstand ligt, gaat bus 397 naar Schiphol en bus 10 naar station Zuid-WTC. Met de auto ben je binnen circa 5 -10 minuten op de ring A10. Parkeren ten slotte, doe je met vergunning in de straat; er is per 1 maart 2018 geen wachtlijst voor het vergunninggebied.

Appartement
Het appartement op de begane grond bevindt zich in een kleinschalig modern complex uit 2004. Via de nette centrale hal kom je bij de voordeur van het appartement. Je stapt binnen in de ruime hal waar meteen de prettige indeling en het uniek hoge plafond opvallen. Vanuit de hal kom je via enkele treden bij de moderne badkamer met ligbad, wastafelmeubel en opstelplek voor de wasmachine. Achter de badkamer, aan de tuinzijde, ligt de lichte master bedroom met grote openslaande ramen naar de tuin. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de tweede slaapkamer met sfeervolle vide waar nu een logeerbed staat, maar wat ook een leuke speelplek is. Aan de hal bevinden zich ook de toiletruimte met fonteintje en een inpandige berging waar de cv-ketel hangt en waar ook de wasmachine zou kunnen staan.
De grote woonkamer met open keuken ten slotte loopt over de gehele diepte van het pand en heeft extra allure door het plafond van 3,7 meter hoog, de Italiaans marmeren vloer met vloerverwarming en de plafondhoge op maat gemaakte kast met sfeerverlichting. Via de keuken kom je in de zonnige achtertuin van circa 67 m2 die op het zuiden ligt. Het appartement beschikt naast de inpandige berging nog over een aparte externe berging die je via de centrale hal bereikt.

Erfpacht
Het appartement ligt op met erfpacht belaste grond. De canon is afgekocht tot 1 april 2051. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Rappange VvE Beheer. De maandelijkse bijdrage is € 91,-. Het betreft een actieve en gezonde VvE met een meerjarenonderhoudsplan.

 • Woonoppervlak 85 m2 (NEN2580 meetrapport)
 • Tuin op het zuiden (67 m2)
 • Uniek hoge plafonds
 • Separate berging
 • Vloerverwarming gehele woning
 • Uitstekend geïsoleerd
 • Schilderwerk buitenzijde 2017
 • Erfpacht afgekocht tot 1 april 2051
 • Maandelijkse VvE-bijdrage € 91,-
 • Oplevering in overleg
 • Notaris in Amsterdam keuze koper