Emmastraat 4-Krommenie

Emmastraat 4-Krommenie

Emmastraat 4-Krommenie

TOEKOMSTIG DROOMHUIS NU EEN KLUSWONING (88 m2) OP RUIM PERCEEL (157 m2) MET ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDWESTEN.

WONING
Deze vrijstaande, in verouderde staat verkerende woning biedt volop mogelijkheden. De begane grond biedt plaats voor een ruime en lichte woonkamer en suite met halfopen keuken en bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn nu drie slaapkamers en een badkamer. Een indeling met twee grote slaapkamers, met daar tussenin een comfortabele badkamer met ligbad en inloopdouche en een aparte tweede toiletruimte op de plaats van de huidige badkamer, is echter ook mogelijk. Een uit- en/of opbouw aan de achterzijde van het huis of het plaatsen van een tuinhuis leveren een derde en/of vierde slaapkamer, gastenverblijf of werkkamer op.
Kortom: mogelijkheden genoeg! Vóór het zover is dient het huis echter van voor naar achter en van onder tot boven verbouwd te worden.

Het meetrapport Monitoring Zakkingsgedrag van de gemeente Zaanstad is beschikbaar, evenals een bouwkundig inspectierapport.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen:

  • Ouderdomsclausule
  • Niet-zelfbewoningsclausule
  • Asbestclausule

LOCATIE
De Emmastraat is een rustige straat op loopafstand van het centrum van Krommenie. Aan de Zuiderhoofdstraat, het Kerkplein en de Heiligeweg vindt u alle denkbare winkels. Vlakbij zijn daarnaast zowel kinderopvang als scholen voor basis en voortgezet onderwijs voorhanden. Op enkele minuten loopafstand stapt u op bus 69 naar het station van Krommenie van waaruit u in minder dan een kwartier in het stadse centrum van Zaandam bent. Met de fiets bent u in een paar minuten in het Agathepark of Rosariumpark. Daar zijn ook een tennisvereniging en het zwembad. Recreëren of sporten kan natuurlijk ook prima rondom het dorp in de landelijke weidegebieden. De grotere steden als Haarlem en Amsterdam zijn ten slotte met de auto in circa 20 minuten bereikbaar.

  • Woonoppervlak 88,4 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Tuin ca. 102,5 m2 op het zuidwesten
  • Eigen grond
  • Oplevering per direct mogelijk
  • Notaris keuze koper in de regio Groot-Amsterdam