Evertsweertplantsoen 122

Evertsweertplantsoen 122

Evertsweertplantsoen 122

HEERLIJK LICHTE EN ZONNIGE MAISONETTE OP DE HOOGSTE VERDIEPINGEN VAN HET PAND. VRIJ UITZICHT, BALKON OP HET ZUIDWESTEN, PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE ONDERBOUW.

APPARTEMENT
Op de achtste en negende verdieping, op de hoek, woon je in dit appartement heerlijk rustig en vrij.

De lift brengt je naar de achtste verdieping waar de entree van de woning is. Links in de hal is de toiletruimte en onder de trap heb je een ruime garderobe.
Wonen doe je op de negende en hoogste verdieping. Dankzij de hoekligging en ramen aan twee zijden is het appartement heel licht. De living en het balkon op het zuidwesten bevinden zich aan de voorkant van het pand. De moderne zwarte hoogglans open keuken is in het midden en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Tegenover de keuken is een inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger en voldoende plek voor een vriezer en andere spullen. De slaapkamer is met en suite badkamer is aan de achterzijde van het pand. De badkamer heeft nu een douche en wastafel, maar er is voldoende ruimte om er ook een bad te plaatsen.

Op de tussenverdieping van het complex heb je de beschikking over een berging en in de onderbouw over een parkeerplaats.

Het appartement heeft een lichteiken lamelparketvloer, strakke gestukte wanden en is volledig voorzien van dubbel glas. De cv-ketel is uit 2008. De keukenapparatuur is van Etna. De meubels in het appartement zijn desgewenst ter overname.

In de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen. Verkoper heeft het appartement niet zelf bewoond.

LOCATIE
Aan het Evertsweertplantsoen woon je te midden van alles wat je graag in de buurt wilt hebben. Winkelcentrum De Dukaat en de winkels aan de Tussen Meer bevinden zich op loopafstand en binnen een paar minuten ben je op de fiets bij winkelcentrum Osdorpplein. Kort daarachter vind je ook de Sloterplas met gezellige terrassen en eetcafés en je kunt er ook prima zwemmen en zeilen. Dat laatste kan ook goed bij De Nieuwe Meer.
Je vindt vlakbij haltes van tramlijnen 1 en 17 en buslijnen 19 en 314. In 20 minuten ben je met het OV in het centrum van Amsterdam. Met de auto ben je in een paar minuten op de A4, A5, A9 of A10 en parkeren doe je op je eigen parkeerplaats in de garage onder het pand.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Pro VvE Beheer. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 175,80. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan.

ERFPACHT
Het appartementencomplex bevindt zich op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 16 januari 2057.

  • Woonoppervlak 70,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het zuiden (6,5 m2)
  • Eigen parkeerplaats
  • Berging
  • Erfpacht afgekocht tot 16 januari 2057
  • Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
  • Oplevering per direct mogelijk
  • Notaris in Amsterdam keuze koper