Frederik Hendrikstraat 9D

Frederik Hendrikstraat 9D

Frederik Hendrikstraat 9D

COURANT AFGEWERKTE EN LICHTE MAISONETTE (82 m2) OP DE VIERDE EN HOOGSTE VERDIEPING MET TWEE RUIME SLAAPKAMERS, BALKON MET OCHTENDZON EN EEN BERGING OP DE BEGANE GROND.

LOCATIE
Het appartementencomplex De Gespleten Hendrik bevindt zich aan het einde van de Frederik Hendrikstraat, om de hoek van het Frederik Hendrikplantsoen.
In de straat zelf vind je onder meer een vestiging van Albert Heijn, apotheek en diverse restaurants. Loop je richting het Hugo de Grootplein dan vind je daar nog meer supermarkten, winkels en gezellige restaurants met terrassen. Lopend en met de fiets ben je ook binnen een paar minuten in de Jordaan.
Kinderopvang, diverse basisscholen en het Cartesius Lyceum zijn lopend bereikbaar, net als verschillende sportscholen, waaronder Fitboxgym in de straat en Sport City in de Van Hallstraat.
Tramlijn 3 komt door de straat en op loopafstand vind je ook een bushalte. Per auto ben je in circa een kwartier bij de ring A10. Parkeren kan met vergunning. Volgens de gemeente Amsterdam is er voor het vergunninggebied West-7.4 Frederik Hendrik en Hugo de Grootbuurt op dit moment geen wachtlijst.

APPARTEMENT
Het gebouw dateert uit 1996 en heeft een lift. Het appartement zelf is ook van alle moderne gemakken voorzien.
De entree is op de vierde en hoogste verdieping. Daar vind je de badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel, en een ruime en lichte slaapkamer aan de achterzijde.
De derde verdieping heeft een grote living over de breedte van het appartement aan de straatzijde. Vanaf het einde van de middag heb je hier de zon. De open keuken met deur naar het balkon is aan de achterzijde. De tweede slaapkamer met daarachter de was-/opslagruimte bevindt zich eveneens aan de rustige achterzijde.

Het complex is voorzien van een lift. Het appartement heeft houten kozijnen met dubbel glas en een houten vloer op beide verdiepingen. De cv-ketel is uit 2010.

De keuken heeft een 5-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-magnetron.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 185,71. Er is een meerjarenonderhoudsplan en de VvE heeft een gezonde reserve. Nadrukkelijk zij vermeld dat de VvE kamerverhuur en/of onderhuur niet toestaat.

ERFPACHT
Het appartementencomplex staat op grond die door de gemeente Amsterdam in erfpacht is uitgegeven. De canon is afgekocht tot 1 februari 2045.

  • Woonoppervlak 81,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het oosten
  • Berging begane grond
  • Maandelijkse VvE bijdrage € 185,71
  • Erfpacht afgekocht tot 1 februari 2045
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper