Geervliet 81

Geervliet 81

Geervliet 81

Ruim driekamerappartement (80 m2) met een zonnige achtertuin (88 m2) en voortuin, gelegen op een steenworp afstand van de Zuidas en het Gelderlandplein.

Locatie
De Geervliet is dé perfecte locatie wanneer je op loopafstand van het zakelijk hart van de stad, winkels, lekkere restaurants, sport- en recreatiemogelijkheden, het openbaar vervoer en de uitvalswegen wilt wonen. De Zuidas en station Zuid-WTC bevinden zich op tien minuten loopafstand. Winkelcentrum Gelderlandplein met alle denkbare winkels, waaronder een Albert Heijn XL, Marqt en HEMA, verschillende traiteurs, hippe boetieks en lekkere restaurants, zoals Bistro G.P. en Takumi, bevindt zich min of meer aan de overkant van de straat. Wandel of fiets je de A.J. Ernststraat uit dan stap je het Amstelpark in en Mobilis Fitness zit ook om de hoek. Ten slotte zijn station RAI en de uitvalswegen richting Schiphol, Den Haag en Utrecht binnen een paar minuten bereikbaar en is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Appartement
De ligging, het grote woonoppervlak, de ruime en zonnige op het oosten gelegen achtertuin en de voortuin op het westen, waar je tot ’s avonds heerlijk zit met een drankje, zijn de belangrijkste features van dit appartement. En daarmee is het, na een moderniseringsslag, een geweldige woonplek.

Wanneer je het appartement binnenstapt, bevindt zich aan je linkerhand de keuken met ‘bijkeuken’ en aan je rechterhand een ruime slaapkamer. Daarna bereik je vanuit de centrale hal de toiletruimte, de badkamer met ligbad, douche en aansluiting voor de wasmachine en de woonkamer met zijkamer, waarvan eenvoudig een tweede slaapkamer te maken is.
De achtertuin, waar je tot ongeveer twee uur ’s middags de zon hebt, is maar liefst 17,5 meter breed en 5 meter diep. Via de tuin kom je bij de berging waar voldoende plek is voor alles wat je niet dagelijks gebruikt.
Het appartement heeft een massief eiken vloer en heeft in juni 2017 een nieuwe HR-ketel gekregen. Daarnaast is de woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

VvE
De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door VvE NL. De maandelijkse bijdrage voor Geervliet 81 bedraagt € 117,-. De appartementseigenaar van Geervliet 81 behoeft conform de splitsingsakte niet mee te betalen aan het onderhoud van de lift.

Erfpacht
Het appartement is gelegen op met erfpacht belaste grond. De erfpacht is afgekocht tot 1 april 2035.

  • Woonoppervlak 79,5 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • Achtertuin op het oosten van ca. 88 m2
  • Voortuin op het westen
  • Erfpacht afgekocht tot 1 april 2035
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 117,-
  • Nieuwe HR-ketel
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam naar keuze koper