Grutto 7

Grutto 7

Grutto 7

MODERNE EENGEZINSWONING MET UIT- EN DAKOPBOUW, VIER SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN IN DE KINDVRIENDELIJKE WIJK BENNING.

WONING
Deze eengezinswoning is in 1997 gebouwd en in 2017 voorzien van een dakopbouw. Twee jaar geleden is er een nieuwe keuken geplaatst.

Begane grond
Via een ruime voortuin stapt u de hal van de woning binnen. In de hal bevinden zich de meterkast, een toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. Daarna komt u in de ruime en lichte woonkamer met openslaande tuindeuren, massief eikenhouten vloer en met open keuken. De living is aan de tuinzijde en de keuken aan de straatzijde. Onder de trap bevindt zich nog een handige bergkast (kast in kast).

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers aan de tuinzijde en een aan de straatzijde. De twee grootste slaapkamers hebben ieder een ruime inbouwkast. De kleinste van de drie slaapkamers is nu in gebruik als was- en garderoberuimte. In het midden is de badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De badkamer verdient een upgrade en kan ook eenvoudig vergroot worden door de inbouwkasten van de twee slaapkamers erbij te trekken,

De mogelijkheid bestaat om een dakterras te realiseren op de uitbouw. Een van de twee slaapkamers aan de achterzijde heeft al openslaande deuren.

Tweede verdieping
In 2017 is een dakopbouw geplaatst, waardoor een extra verdieping is gecreëerd. Nu is dit een grote ruimte, die echter ook makkelijk in twee kamers te verdelen is en waar daarnaast een tweede badkamer kan worden gerealiseerd. De zonzijde is voorzien van screens en raamhorren.

Tuinen
De voortuin ligt op het noordoosten en is voorzien van bestrating en losse potten. De achtertuin ligt op het zuidwesten, heeft een achterom en is twee jaar geleden nieuw aangelegd. Er is tevens een elektrisch zonnescherm aanwezig over de breedte van de woning. Achter in de tuin beschikt u over een handige berging voor fietsen en bijvoorbeeld tuinmeubilair.

BUURT
Benning is een fijne wijk om met kinderen te wonen. In de wijk vindt u kinderopvang, scholen en verschillende speelplekken, zonder dat u doorgaande wegen hoeft over te steken. De gezellige dorpskern van Ouderkerk bevindt zich op een paar fietsminuten afstand. U doet er uw dagelijkse boodschappen, maar kunt er ook heerlijk op een terras zitten met hapje of een drankje.
Hardlopers en fietsers hun hart ophalen aan de Rondehoep en de omliggende loop- en fietsroutes. Tennisclub Ouderkerk is ook vlakbij en er zijn volop recreatiemogelijkheden aan de Ouderkerker Plas.
Op de fiets bent u in een paar minuten bij een bushalte en per auto in dezelfde tijd op de A2, A9 of A10. Parkeren doet u ten slotte gewoon in de straat.

  • Woonoppervlak 131,1 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Perceel 136 m2
  • Achtertuin op het zuidwesten
  • Vier slaapkamers (mogelijkheid tot 5e)
  • Volle eigendom
  • Oplevering in overleg (2023)
  • Notaris keuze koper in regio Groot Amsterdam, model Ring Amsterdam

 

    This is a text block. Click the edit button to change this text.