Haparandadam 2 A5 + PP

Haparandadam 2 A5 + PP

Haparandadam 2 A5 + PP

LICHT, ZONNIG EN COURANT AFGEWERKT DRIEKAMERAPPARTEMENT (105 M2) IN DE HOUTHAVENS, MET VRIJ UITZICHT, EEN EIGEN PARKEERPLAATS, BERGING EN FIETSPARKEERPLEK.

APPARTEMENT
Haparandadam 2 A5 is een appartement op de derde verdieping met twee slaapkamers en een balkon op het zuidoosten. Vanaf het balkon en vanuit de woon- en slaapkamers heeft u vrij uitzicht tot ver de Houthavens in.

Indeling
Aangekomen op de derde verdieping stapt u het appartement binnen via de hal met garderobe. Rechtdoor is de L-vormige woonkamer met open keuken en schuifpui naar het balkon. Rechtsom vanuit de hal loopt u naar de gang met aan de linkerkant de twee slaapkamers en aan de rechterkant achtereenvolgens de toiletruimte, wasruimte/inpandige berging en de badkamer.

De grote hoofdslaapkamer heeft de mogelijkheid voor het maken van een derde slaapkamer.

Voorzieningen
De keuken heeft een kookeiland met inductiekookplaat en verder onder meer een koel-vriescombinatie, combi-oven/magnetron en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, op maat gemaakt wastafelmeubel en toilet.

De ramen van de woonkamer en hoofdslaapkamer hebben elektrisch bedienbare zonnescreens en in het hele appartement ligt een eikenhouten vloer.

De parkeerplaats heeft een laadpaal die desgewenst kan worden overgenomen.

DUURZAAMHEID & ENERGIELABEL
Er liggen zonnepanelen op het pand waarvan de opbrengst wordt terug geleverd aan de individuele eigenaren. Dit maakt de energielasten laag. Het appartement heeft daarnaast vloerverwarming en – koeling en is volledig voorzien van HR++ glas. Het appartement heeft een energielabel A.

LOCATIE
Het appartement ligt in de Houthavens, een wijk die zich in rap tempo heeft ontwikkeld tot een geliefde en kindvriendelijke woonomgeving. U vindt er koffietentjes zoals Anne & Max, en heerlijke restaurants, waaronder REM, Pont 13, Vessel, Bar Hout en sterrenrestaurant Lars Amsterdam. In de Houthavens heeft u kinderopvang en zijn er meerdere basisscholen, alsook  het 4e Gymnasium. Water en groen zijn altijd in de buurt in de vorm van de grachten en het Houthaven Park, en iets verder weg het Westerpark.
Vanuit het Houthaven Park loopt u zo naar de Spaarndammerbuurt. Hier zijn meerdere supermarkten en leuke cafés met terrassen te vinden, zoals Café De Walvis, Moos, Heilig Leven, Morris&Bella, Compartir, Dignita en De Pizzabakkers.
De Haarlemmerstraat met tal van speciaalzaken en leuke restaurants, de Jordaan en het Centraal Station bevinden zich op een paar minuten fietsafstand. Met de auto rijdt u in minder dan vijf minuten naar de ring A10.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op grond die eigendom is van de gemeente Amsterdam. Er is sprake van een jaarlijkse canonbetaling. Dit jaar bedraagt deze € 1.078,49. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd en het huidige tijdvak loopt tot 16 november 2065. De Algemene Voorwaarden voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.
Verkopers hebben op 10 juli 2023 onder de spijtoptantentregeling de aanvraag tot overstap naar eeuwigdurende erfpacht ingediend. De gemeente heeft nog geen voorstel uitgewerkt.

VvE
Actieve, gezonde en professioneel – door Munnik VvE Beheer- beheerde Vereniging van Eigenaren voor zowel het appartement als de parkeerplaats. Beide VvE’s hebben een meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse bijdrage voor het appartement bedraagt € 245,58 en voor de parkeerplaats € 54,29.

 • Woonoppervlak 104,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
 • 2 slaapkamers (mogelijkheid 3e slaapkameer)
 • Balkon op het zuidoosten (12 m2)
 • Parkeerplaats (evt. met laadpaal)
 • Berging (5,6 m2)
 • Erfpacht met jaarlijkse canonbetaling
 • Levering in overleg
 • SWK garantie tot december 2025
 • Notaris keuze koper in Amsterdam
 • Er is pas een overeenkomst wanneer koper(s) en verkopers een overeenkomst hebben getekend

  This is a text block. Click the edit button to change this text.