Hartelstein 8

Hartelstein 8

Hartelstein 8

RENOVEREN EN UITBREIDEN OF NIEUW BOUWEN? NU IN VERKOOP: EEN VRIJSTAANDE BUNGALOW OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE AAN HET WATER.

LOCATIE
Aan de zuidkant van Buitenveldert in een rustige straat staat aan het water deze vrijstaande bungalow. Lopend en fietsend heeft u hier alles wat het leven aangenaam maakt binnen handbereik. Zo vindt u supermarkten en winkels voor dagelijkse boodschappen aan de Buitenveldertsebaan en heeft high-end winkelcentrum Gelderlandplein niet alleen winkels maar ook een aantal leuke en lekkere restaurants.
Groen en water zijn er niet alleen aan de achterkant van de living, maar ook in het nabij gelegen Amsterdamse Bos, Amstelpark en Gijsbrecht van Aemstelpark. Drie heerlijke wandel- en sportlocaties.
De Zuidas, de binnenstad en Amstelveen zijn allemaal binnen enkele minuten per fiets of openbaar vervoer bereikbaar, en wilt u de stad uit dan bent u met de auto in 5-10 minuten op de A10 of A2. Kortom: het is hier heerlijk wonen!

WONING
Deze jaren 70 bungalow is toe aan modernisering. Keuken, sanitair en vloeren zijn al op leeftijd. Nieuwbouw biedt nog meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een souterrain. Raadpleegt u de gemeente Amsterdam voor de exacte mogelijkheden en regels.

Het pand telt nu drie slaapkamers, keuken, badkamer en toiletruimte en tuin rondom. Er is één parkeerplaats op eigen terrein.

KOOPOVEREENKOMST
In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen:

  • Ouderdomsclausule
  • Niet-zelfbewoningsclausule
  • Asbestclausule

Er is een vaste notaris bij de verkoop betrokken: City Legal te Amstelveen.

ERFPACHT
De woning ligt op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt € 1245,17. Het huidige tijdvak eindigt op 16 juli 2034.

  • Woonoppervlak 119,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Perceel 690 m2
  • Erfpachtcanon € 1245,17 per jaar tot 2034
  • Ouderdoms-, niet-zelfbewonings- en asbestclausule van toepassing
  • Vaste notaris City Legal – Amstelveen