Hemonystraat 20-1

Hemonystraat 20-1

Hemonystraat 20-1

SFEERVOL EN LICHT DRIEKAMERAPPARTEMENT (62 M2) MET HOGE PLAFONDS, OCHTENDZON OP HET FRANSE BALKON AAN DE STRAATZIJDE EN GELEGEN OP EIGEN GROND.

APPARTEMENT
Het appartement dat op de eerste verdieping ligt, heeft de living met open keuken aan de straatzijde. Aan deze kant geniet je met een kop koffie of thee ook van de ochtendzon op het Franse balkon.
Hoge en-suitedeuren scheiden de voor- en achterzijde van het appartement, waar nu de hoofdslaapkamer is. Aan de achterzijde is ook nog een tweede kleinere slaapkamer, waar prima een bed en bijvoorbeeld bureau passen.
De badkamer met douche en toilet is in het midden van het appartement.

Er ligt een mooie houten vloer in het appartement en bijzonder zijn de 2,90 meter hoge ornamenten plafonds. De kozijnen aan de achterzijde zijn van aluminium en aan de voorzijde van hout, beide hebben enkel glas. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koel-vriescombinatie en vaatwasser. De wasmachine is ook in de keuken opgesteld. De Nefit cv-ketel is uit 2016.

LOCATIE
De Hemonystraat is een rustige straat in de Pijp tussen de Stadhouderskade en de Ceintuurbaan. De straat is deels autovrij. De straat is dan weliswaar rustig maar de Pijp levendig en gezellig. Leuke koffietentjes, eetcafés en terrassen vind je allemaal op loopafstand. Dat geldt ook voor supermarkten en winkels en de Albert Cuypmarkt, waar je zes dagen per week voor dagelijkse boodschappen terecht kan.
Aan de Amstel bevinden zich meerdere roeiverenigingen en hardlopers en wielrenners kunnen daar ook goed kilometers maken. Relaxen op het gras of een bankje kan in het Sarphatipark of op het stadsstrand aan de Amstel.
Je kunt het appartement goed bereiken per tram en met de auto ben je in ongeveer een kwartier p de ring A10. Parkeren kan met vergunning. De wachtlijst in het vergunninggebied Zuid 3.1 de Pijp Noord is volgens opgave van de gemeente momenteel negen maanden.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op eigen grond.

VVE
De VvE bestaat uit vier leden en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 120,-. De administratie wordt op dit moment in eigen beheer gevoerd. Enkele jaren geleden is de gevel gereinigd, balkons hersteld en kozijnen geschilderd

  • Woonoppervlak 61,5 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
  • Frans balkon op het oosten
  • Eigen grond
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 120,-
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper

    This is a text block. Click the edit button to change this text.