Hendrik van Borsselenkade 12 Amstelveen

Hendrik van Borsselenkade 12 Amstelveen

Hendrik van Borsselenkade 12

Een heerlijk toekomstig familiehuis in een rustige groene straat. Deze eindwoning van een rijtje van vier heeft alle mogelijkheden om te worden omgebouwd tot een moderne en ruime woning voor een jong gezin of stel.

Nu is er al een heerlijke zonnige achtertuin op het westen en kijkt u vanuit de woonkamer en de voortuin uit op het sierwater van de Hendrik van Borsselenkade. In de achtertuin staan op dit moment nog twee garageboxen, maar dat is ook een prachtige plek voor een tuinhuis dat dienst doet als gastenverblijf of kantoor. De woning zelf biedt ook volop uit- en aanbouwmogelijkheden en is circa tien jaar geleden opnieuw gefundeerd. En dat is niet het enige vermeldenswaardige. De woning ligt in de geliefde wijk Randwijck op de grens met Amsterdam. Het Amsterdamse Bos met verschillende hockeyclubs, de manege en verschillende recreatiemogelijkheden zijn om de hoek en Amsterdam-Zuid is maar een kwartiertje fietsen.
Kortom: dit is een kluswoning op de perfecte locatie.

Indeling:
Via de eigen oprit en de voortuin bereikt u de voordeur en entree en stapt u binnen in de hal, waar zich direct links de meterkast bevindt. In de hal bevindt zich ook de trap naar de eerste verdieping. Loopt u verder dan staat u in de woon-/eetkamer met half open keuken en aangebouwde serre. Aan het einde van de keuken is het toilet. In de woonkamer is een elektrische open haard gerealiseerd.

De brede en diepe achtertuin ligt op het westen en wordt begrensd door twee lage garageboxen.

De eerste verdieping telt twee grote slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de woning. Via de slaapkamer aan de achterzijde bereikt u de eenvoudige badkamer met douche en tweede toilet en treft u in een van de inbouwkasten de wasmachine-aansluiting aan. Middels een vlizotrap in deze kamer is ook de bergvliering, die over de gehele lengte van de woning loopt, bereikbaar.

Bijzonderheden:
– nieuwe fundering
– achtertuin (ca. 77 m2) op het westen
– voortuin (ca. 40 m2) op het oosten
– perceel van 255 m2
– bouwjaar 1925
– ouderdomsclausule is van toepassing

  • woonoppervlak 96 m2
  • tuin op het westen
  • nieuwe fundering
  • volle eigendom
  • oplevering kan snel
  • NEN2580 gemeten