Hoofdweg 152 H

Hoofdweg 152 H

Hoofdweg 152 H

Volledig gerenoveerd en bijzonder sfeervol afgewerkt benedenhuis (76,5 m2) op eigen grond, met twee slaapkamers en een heerlijke tuin op het oosten.

Appartement
Dit centraal gelegen appartement heeft in 2010 een aanbouw gekregen en is in het voorjaar van 2017 volledig gerenoveerd. Niet alleen de zichtbare delen zijn vernieuwd, waaronder de badkamer, keuken en vloer, maar ook de onzichtbare, zoals al het leidingwerk, de elektra en cv-installatie. Er is met oog voor detail gewerkt wat je onder meer terugziet in de paneeldeuren en het behoud van de originele schouw die het appartement een warme sfeer geven.

Indeling
Achter een kleine voortuin ligt de voordeur verscholen, waarachter een lange gang je langs de diverse vertrekken leidt. Links vind je allereerst de hoofdslaapkamer, waar thermoglas alle geluid van buiten weghoudt. Daarna komt de badkamer waar een ruime inloopdouche is, een heerlijk bad, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. De Portugese cementtegels geven het geheel een mooie uitstraling. Naast de badkamer is een aparte toiletruimte. Rechts in de gang is er ten slotte nog een trapkast met behoorlijk wat bergruimte en de gang eindigt in de woonkamer met ruime open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Links, aan de tuinzijde, is de tweede slaapkamer die ook als werk- of studeerkamer gebruikt kan worden.

De witte keuken, die er pas sinds het voorjaar van 2017 staat, is onder meer voorzien van een Bosch 4-pits gasfornuis met oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Het hele appartement heeft dubbel glas en is voorzien van een mooie Quickstep laminaatvloer.

Omgeving
Het appartement ligt aan de Hoofdweg net om de hoek van de Postjesweg, zodat boodschappen doen een fluitje van een cent is met onder meer een Albert Heijn om de hoek, maar ook diverse kleine speciaalzaken.
Je energie kwijtraken met hardlopen of juist lekker relaxen kan goed in het Rembrandtpark dat ook om de hoek is. In de zomermaanden is er een aantal kleinschalige gezellige festivals in het park. Een terrasje pikken of met de laptop en koffie aan het werk zijn, kan onder meer bij Bartack, restaurant Edel of Café Zurich en in de buurt bevinden zich nog talloze andere leuke koffietentjes en restaurants.
Het centrum van de stad is een minuut of tien fietsen, het OV komt voor de deur en met de auto ben je binnen een paar minuten op de ring A10.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit vier leden en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 65,-.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Aardenhout Makelaardij met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aardenhout Makelaardij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief.

  • Woonoppervlak 76,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Tuin ca. 39 m2 op het oosten
  • Eigen grond
  • Volledig gerenoveerd in 2017
  • Cv-ketel 2017
  • Gemeentelijk monument
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam