Hoofdweg 331-1

Hoofdweg 331-1

Hoofdweg 331-1

SFEERVOL, VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN, INSTAPKLAAR DRIEKAMERAPPARTEMENT (56 M2) MET ZONNIG BALKON EN EEN RUIME, VOLLEDIG AFGEWERKTE ZOLDERKAMER (9 M2).

APPARTEMENT

Je kunt het zo gek niet bedenken of dit appartement heeft het!
Alle muren en plafonds zijn strak gestukt en leidingen zijn in de plafonds weggewerkt. In het hele appartement ligt een zwevende houten vloer (2018) en zowel de voor- als achterzijde is voorzien van dubbel glas. Slapen doe je hier heerlijk tijdens de huidige warme zomers, want beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, terwijl suskasten, actief en passief, voor fluisterstille en gefilterde ventilatie zorgen.
De in 2014 geplaatste keuken heeft Bosch en Siemens apparatuur, waaronder koellades, een vaatwasser, oven, Quooker en afzuigkap die naar buiten blaast.
Opbergruimte is er ook meer dan genoeg. Het appartement zelf heeft maar liefst acht inbouwkasten en daarnaast zijn de cv-ketel en wasmachine in een geïsoleerde kast op het balkon geplaatst om binnen nog meer ruimte te creëren.
Voor sfeer zorgen de originele uit 1927 daterende deuren, de schouw en de houtkachel, terwijl het videofoon intercomsysteem, met wifikoppeling naar je telefoon voor het op afstand openen van de deur voor de pakketbezorger, het appartement helemaal van nu maakt.

INDELING
Je stapt het appartement in de centrale hal binnen en vindt dan aan je rechterhand de hoofdslaapkamer en de dichte keuken, die allebei toegang hebben tot het balkon. Links, aan de straatzijde, zijn de tweede slaapkamer en de woonkamer. In het midden ten slotte is de badkamer met inloopdouche, hangend toilet en badkamermeubel.
Het balkon is bijna 1,5 meter diep en biedt daarom extra veel plek om er heerlijk te zonnen of te eten.
Op zolder is er nog een ruime berging (9 m2) met raam, gestukte muren, een plafond met inbouwspots, elektra en verwarming, en dat alles onder een geïsoleerd dak.

LOCATIE
De Hoofdweg is een super centrale plek om te wonen. Schuin tegenover het appartement is het Mercatorplein met winkels voor dagelijkse boodschappen, waaronder een grote Dirk, maar ook Café Zurich met een heerlijk terras in de zon.
Iets verderop, aan de Jan Evertsenstraat, vind je nog meer leuke restaurants en terrassen, waaronder Bar Baarsch en Radijs.
Het Rembrandtpark, waar in de zomer een paar leuke kleinschalige festivals zijn, en waar je prima kunt hardlopen, is om de hoek. Ook het Vondelpark is niet ver weg.
De bus- en tramhalte is voor je deur, binnen korte tijd ben je ook bij drie grote stations en met de auto ben je ten slotte binnen twee minuten op de ring A10.
Kortom: alles wat je dagelijks nodig hebt, is binnen handbereik.

VVE
De vereniging van eigenaren is gezond en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. Er is een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 113,94.

ERFPACHT
Het appartement ligt op met erfpacht belaste grond en de canon is afgekocht tot 1 februari 2053. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De afkoop van de eeuwigdurende erfpacht vanaf 2053 bedraagt bij aanvraag voor 1 januari 2020 ca. € 7.900,-.

  • Woonoppervlak 55,8 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Zolderkamer 8,8 m2
  • Balkon 6,5 m2 op het zuiden
  • Airconditioning in beide slaapkamers
  • Videofoon intercomsysteem met wifikoppeling
  • Air conditioning in beide slaapkamers
  • Erfpacht afgekocht tot 1 februari 2053
  • Oplevering in overleg (voorkeur 1 december 2019)
  • Notaris keuze koper in Amsterdam