Hoofdweg 915

Hoofdweg 915

Hoofdweg 915

Wonen op de zevende en hoogste verdieping met uitzicht van A’DAM Toren tot Westertoren! Ruim en licht driekamerappartement met luxe handgemaakte keuken, modern sanitair, zonnig balkon en eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Locatie
Het appartement bevindt zich op een centrale locatie in Bos en Lommer, Amsterdam-West. Schuin tegenover het appartementencomplex is het Erasmuspark, waar zomers regelmatig activiteiten zijn, en ook het Rembrandtpark en Vondelpark zijn dichtbij.
Dagelijkse boodschappen doe je in een van de drie supermarkten (Albert Heijn, Dirk of Vomar) of op de dagmarkt aan het Bos en Lommerplein. Aan de Bos en Lommerweg vind je daarnaast veel speciaalzaken, zoals een biologische supermarkt, Turkse groentewinkel en de Nieuwe Boekhandel, maar ook verschillende leuke koffietentjes en lekkere restaurants.
Stap je op de fiets dan ben je binnen 10 minuten bijvoorbeeld in de Jordaan of bij het Westerpark en Westergasterrein. Direct tegenover het appartementencomplex bevinden zich bus- en tramhaltes en ook station Sloterdijk is binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Met de auto heb je vrijwel direct aansluiting op de ring A10 en parkeren doe je op je eigen parkeerplaats onderin het gebouw.

Appartement
Het appartement bevindt zich op de zevende en hoogste verdieping van het complex en dat levert een panoramisch uitzicht en een heerlijk gevoel van vrijheid op.  Collage, zoals het complex heet, won in 2009 de Zuiderkerkprijs voor beste woningbouwproject en is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School.
Wanneer je het appartement binnenstapt, sta je in de centrale van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. Aan de straatzijde ligt het eetgedeelte van het appartement en aan de achterkant het woongedeelte met een schuifpui naar het zonnige, op het zuidwesten gelegen, balkon. Deze twee ruimtes worden verbonden door de hand- en op maat gemaakte keuken, die onder meer is voorzien van een luxe AGA fornuis met twee ovens, Miele-vaatwasser, een grote koelkast en even zo grote vriezer. In dezelfde stijl als de keuken is in het eetgedeelte een plafondhoge kast gemaakt.
De twee ruime en lichte slaapkamers bevinden zich eveneens aan de achterzijde van het appartement. In het midden van de woning zijn de in 2012 gemoderniseerde badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, toiletruimte en inpandige berging met de opstelplek voor een wasmachine en droger te vinden. Onderin het gebouw is er nog een aparte berging en de al eerder genoemde parkeerplaats.

Het gehele appartement is voorzien van een massief eiken houten vloer, heeft dubbele HR++ beglazing en een Remeha cv-ketel uit 2017.

Erfpacht
Het appartement is gelegen op met erfpacht belaste grond. De erfpachtcanon is afgekocht tot 16 december 2055.

Vereniging van Eigenaren
Er is een Vereniging van Eigenaren Collage Woningen en een Vereniging van Eigenaren Collage Parkeerplaatsen, beide beheerd door VT2000 VvE Beheer. De maandelijkse VvE-bijdrage is € 129.

  • Woonoppervlak 97,5 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
  • Balkon op het zuidwesten
  • Luxe handgemaakte keuken met AGA fornuis
  • Eigen parkeerplaats
  • Remeha cv-ketel 2017
  • Erfpacht afgekocht tot 16 december 2055
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 129
  • Oplevering ca. 1 augustus 2018
  • Notaris keuze koper in Amsterdam