Hoofdweg 915 +PP

Hoofdweg 915 +PP

Hoofdweg 915 +PP

WONEN OP DE ZEVENDE EN HOOGSTE VERDIEPING MET UITZICHT OP ALLE MARKANTE PUNTEN VAN DE STAD: VAN PONTSTEIGER TOT WESTERKERK.

LICHT EN RUIM DRIEKAMERAPPARTEMENT (98 M2) MET LUXE MAATWERK KEUKEN, MODERN SANITAIR, ZONNIG BALKON, BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS.

LOCATIE
Het appartementencomplex Collage ligt aan een rustig plantsoen in Bos en Lommer, met de stadse drukte binnen handbereik. In 2009 kreeg dit appartementencomplex de Zuiderkerkprijs voor beste woningbouwproject.

Geniet van allerlei activiteiten in het Erasmuspark (schuin tegenover het complex). Ook het Rembrandtpark, Vondelpark en Westerpark liggen binnen enkele minuten (fiets-)afstand. Boodschappen doe je bij een van de nabijgelegen supermarkten en speciaalzaken aan de Hoofdweg en Bos en Lommerweg.
In de directe omgeving zijn verschillende sportfaciliteiten, waaronder TrainMore, BasicFit, Mercatorbad en Tula yogastudio. Ook zijn er meerdere kinderopvangcentra en basisscholen vlakbij.
Binnen tien minuten ben je met de fiets, tram of bus in de Jordaan of het centrum. Als je de stad uit wilt, ben je met de auto direct op de ring A10. Met de fiets of bus sta je binnen enkele minuten op station Sloterdijk.

APPARTEMENT
Het uitzicht naar alle kanten van de stad maken dit lichte en ruime appartement op de zevende en hoogste verdieping een heerlijke plek om te wonen. Daarnaast heeft het ook alle elementen die zorgen voor een comfortabel leven, waaronder een luxe keuken en badkamer, een mooie eikenhouten vloer en plafondhoge deuren.

Indeling
De woonkamer is U-vormig met de keuken in het midden en bevindt zich links van de entree. De living is aan de achterzijde met een schuifpui naar het op het westen gelegen balkon, waar je vrij uitzicht hebt op het ondergelegen plantsoen. Hierdoor kun je iedere dag genieten van de prachtige zonsondergang. De eethoek bevindt zich aan de straatzijde en de drie ramen bieden uitzicht op de skyline van de stad.
De twee ruime slaapkamers zijn aan de rustige achterkant van het pand. De centrale hal geeft aan de linkerkant toegang tot toilet en wasruimte en rechts tot de badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Voorzieningen
De handgemaakte keuken is voorzien van een AGA-fornuis met twee ovens, Smeg-afzuigkap, Miele-vaatwasser, een grote koelkast en even zo grote vriezer. Het balkon heeft een elektrisch zonnescherm en verwarming en warm water worden geleverd door de Remeha HR combiketel uit 2017. In de onderbouw zijn er een berging en eigen parkeerplaats.

Energie
Het appartement is voorzien van HR++ beglazing, is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A. De stookkosten zijn hierdoor aangenaam laag.

ERFPACHT
De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

VvE
Er is een Vereniging van Eigenaren Collage Woningen en een Vereniging van Eigenaren Collage Parkeerplaatsen, beide beheerd door VT2000 VvE Beheer. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan. De maandelijkse VvE-bijdrage voor dit appartement is € 100,24 en € 28,76 voor de parkeerplaats.

  • Woonoppervlak 97,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het westen
  • Eigen parkeerplaats
  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • Maandelijkse VvE-bijdrage totaal € 129
  • Energielabel A
  • Oplevering in overleg
  • Notaris in Amsterdam keuze koper, model Ring Amsterdam

    This is a text block. Click the edit button to change this text.