Houtrijkstraat 399

Houtrijkstraat 399

Houtrijkstraat 399

Licht tweekamerappartement (48 m2) met twee kleine balkons op het westen en een ruime berging op zolder in de gezellige Spaarndammerbuurt.

Locatie
De Houtrijkstraat is een rustige straat achter de Spaarndammerstraat. Daar vind je onder meer een Albert Heijn en Jumbo voor dagelijkse boodschappen, maar ook een lekkere bakker, vishandel en slagerij. Koffie drinken en ondertussen werken kan bij Bagels & Beans en een drankje drinken of een hapje eten bij onder meer Bar Mick en restaurant Freud. Zoek je meer de drukte en levendigheid van de binnenstad dan ben je met de fiets binnen 10 minuten in de Jordaan of het centrum. Hardlopen kan prima in het Westerpark dat vlakbij is en daar kan je natuurlijk ook heerlijk luieren. Uit eten, uitgaan of naar de film is leuk in de Westergasfabriek, waar ook regelmatig festivals en andere evenementen worden georganiseerd.
Bus 22 naar station Sloterdijk en bus 48 richting de Houthavens of Borneo-eiland hebben een halte aan de Spaarndammerstraat en met de auto is in ongeveer 5 minuten de ring A10 bereikbaar. Op dit moment is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

 

Appartement
Via een heel ruim trappenhuis met twee korte trappen bereik je het appartement op de eerste verdieping. Direct na de voordeur zijn er aan je rechterhand drie inbouwkasten en in een daarvan bevindt zicht de cv-ketel. Loop je door dan is de badkamer, die in de zomer van 2015 is verbouwd, aan je linkerhand. Er passen precies een douche, toilet en kleine wastafel in en er is ook nog een aantal praktische plankjes gecreëerd voor handdoeken en andere toiletspullen.
Vervolgens komt de lichte woonkamer met open keuken waar je van ’s morgen tot het begin van de middag de zon hebt. De keuken heeft onder meer een 5-pits gasfornuis en een kleine vaatwasser. Vanuit de woonkamer ten slotte stap je de slaapkamer in met daarachter een op het westen gelegen balkonnetje. Achter de keuken bevindt zich een tweede klein balkon. Op zolder heb je ten slotte nog de beschikking over een grote berging.

VvE
De VvE wordt professioneel beheerd door Adelbrecht Vastgoed Beheer b.v. De maandelijkse VvE-bijdrage is € 80,-.

Erfpacht
Het appartement is op met erfpacht belaste grond gelegen. De canon bedraagt in 2017 € 619,34 en wordt per 15 oktober 2018 geïndexeerd. Het huidige tijdvak loopt tot 16 april 2058.

  • Woonoppervlak 128 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • Tuin op het zuiden
  • Eigen grond
  • Oplevering in overleg (spoedig mogelijk)
  • Notaris in Amsterdam keuze koper