Jacques Oppenheimstraat 2-H

Jacques Oppenheimstraat 2-H

Jacques Oppenheimstraat 2-H

VIERKAMERHOEKAPPARTEMENT (102 M2) MET GROTE WOONKEUKEN, BALKONS VOOR EN ACHTER, EEN TUIN OP HET ZUIDOOSTEN EN EEN BERGING.

LOCATIE
In de Jacques Oppenheimstraat woont u om de hoek van het overdekte winkelcentrum van Slotermeer (Plein ’40-’45). In het winkelcentrum kunt u terecht voor alle dagelijkse- en niet dagelijkse boodschappen en iedere dag staat er een gezellige markt op het plein. De Sloterplas, het Sloterstrand en het Sloterparkpad bevinden zich op enkele fietsminuten en in de straat bevinden zich de Burgemeester de Vlugtschool en de Immanuelschool. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramlijn 7 naar het centrum en buslijn 69 met directe verbinding naar NS Station Sloterdijk en Schiphol). Parkeren kan in de straat met vergunning en met de auto bent u binnen 5-10 minuten op de N200 naar Haarlem of de A10, A4, A5 en A9.

APPARTEMENT
Dit dubbele benedenhuis heeft drie goed bemeten slaapkamers, waarvan een met een inloopkast, balkons die op ieder moment van de dag zon bieden en een tuin van ca. 31 m2.

Eerste verdieping
De entree van het appartement is op de eerste woonlaag. Daar vindt u als u binnenstapt aan de achterzijde een fijne kinderkamer, die nu als speelkamer in gebruik is, en de woonkeuken (voorheen twee ruimtes) met deur naar het balkon. De badkamer met douche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine is aan de zijkant van het huis. Naast de trap is de toiletruimte. De lichte woonkamer met zijraam en balkon op het zuidwesten is aan de voorkant van het appartement.

Begane grond
Beneden zijn er twee ruime slaapkamers, beide met toegang tot de tuin, en de grootste van de twee heeft een handige inloopkast. Er is ook een toiletruimte op deze verdieping. Op deze verdieping heeft u ten slotte ook nog de beschikking over een berging van ruim 5 m2, die vanuit de centrale entreehal bereikbaar is.

In de keuken ligt een tegelvloer, voor het overige heeft de woning grotendeels laminaatvloeren. Er zijn kunststof kozijnen met dubbel glas. De HR Vaillant cv-ketel is van 2007.

ERFPACHT
Het appartement staat op in erfpacht uitgegeven grond. De canon bedraagt dit jaar € 98,97 en wordt jaarlijks geïndexeerd. Het huidige tijdvak eindigt op 1 juli 2028. De aanvraag voor de afkoop van de eeuwigdurende erfpacht is ingediend.

VvE
De VvE bestaat uit 40 appartementsrechten en wordt beheerd door Flatbeheer B.V. De maandelijkse bijdrage is € 138,58. Er is een meerjarenonderhoudsplan beschikbaar.

  • Woonoppervlak 102,3 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Tuin op het noordoosten (ca. 31 m2)
  • Twee balkons
  • Erfpacht met jaarlijkse canonbetaling
  • Aanvraag afkoop eeuwigdurende erfpacht ingediend
  • Voorkeur transport begin april
  • Notaris keuze koper in Amsterdam