Johan Hofmanstraat 318

Johan Hofmanstraat 318

Johan Hofmanstraat 318

INSTAPKLAAR DRIEKAMERAPPARTEMENT (97 M2) MET ZONNIG BALKON OP HET WESTEN EN EEN BERGING EN PARKEERPLAATS IN DE ONDERBOUW.

APPARTEMENT
In 2019 is het appartement volledig geschilderd en is er in de badkamer, toiletruimte en inpandige berging een nieuwe vloer gelegd. In combinatie met de strakke witte keuken en mooie laminaatvloer zorgt dit ervoor dat je hier alleen de verhuisdozen maar hoeft uit te pakken. Het appartement is instapklaar!

Indeling
De twee goed bemeten slaapkamers bevinden zich links en rechts van de gang aan de galerijzijde. Aan de rechterzijde van de gang bevinden zich ook de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, de toiletruimte en een inpandige berging met ruimte voor een wasmachine en droger. De woonkamer met halfopen keuken bevindt zich aan de straatzijde. Het zonnige op het westen gelegen balkon dat aan de woonkamer grenst, is maar liefst 14 m2 groot.

Afwerking
De keuken is voorzien van onder meer een Atag inductiekookplaat, combi-oven en vaatwasser en een Etna koel-vriescombinatie. De Intergas cv-ketel is uit 2009. Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.

LOCATIE
Johan Hofmanstraat 318 kijkt uit op het groen van de Baden Powellweg en bevindt zich op loopafstand van alle dagelijks benodigde voorzieningen. Om de hoek aan de Pieter Calandlaan vind je bijvoorbeeld een grote Albert Heijn supermarkt, diverse koffietentjes en Punch! Women’s Health Club. Kinderopvang en scholen voor basis en voortgezet onderwijs zijn ook vlakbij, net als Stadspark Osdorp en Natuurpark Vrije Geer. Spring je op de fiets dan ben je in een paar minuten bij winkelcentrum De Dukaat of de andere kant op bij de Sloterplas en winkelcentrum Osdorp. Om de hoek stopt de tram 1 die je naar het centrum van Amsterdam brengt en je hebt ook drie buslijnen tot je beschikking. Met de auto ben je in een paar minuten op de A5, A9 of A10.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Totaal VvE Beheer. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan en de maandelijkse bijdrage is € xxx,xx.

ERFPACHT
Het appartement staat op met erfpacht belaste grond. De canon is afgekocht tot 16 juni 2057.

  • Woonoppervlak 96,9 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het westen (14 m2)
  • Berging en eigen parkeerplaats
  • Erfpacht afgekocht tot 16 juni 2057
  • Oplevering voorkeur 31 juli 2020
  • Notaris keuze koper in Amsterdam