Julius Pergerstraat 91

Julius Pergerstraat 91

Julius Pergerstraat 91

Woonklaar! Dat is dit onlangs smaakvol gerenoveerde driekamerappartement (83 m2) op de vijfde verdieping, met aan twee kanten een prachtig uitzicht, en bovendien een groot en zonnig gemeenschappelijk dakterras met zitjes en ligbedden.

Indeling
Via de centrale hal met brievenbusboxen en de lift bereikt u de vijfde verdieping waar veel bewoners aan de galerijkant een zitje hebben om even een kop koffie of drankje te drinken. Binnen in het appartement zijn aan de galerijkant links en rechts meteen de twee slaapkamers, die allebei goede afmetingen hebben. Aan de gang liggen daarna de ruime badkamer met douche en dubbele wastafel, het toilet en de inpandige berging met daarin ook een opstelplek voor uw wasmachine en droger. De gang eindigt in de lichte en zonnige woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar een Frans balkon.
Dit voorjaar heeft het hele appartement een nieuwe vloer gekregen en is er binnen geschilderd. Binnenkort start de VvE met het buitenschilderwerk. Aan de galerijzijde heeft het appartement rolluiken, zodat u heerlijk rustig slaapt.

Een heerlijke plek om samen met buren, vrienden of familie in de zon te borrelen of t eten, is het grote gemeenschappelijke dakterras op de zevende verdieping, dat mooi is afgewerkt en ingericht met gezellige zitjes, tafels en ligbedden.

Parkeren kan ten slotte in de parkeergarage onder het pand, waar u een parkeerplaats kunt huren, en ook kunt u daar uw fiets(en) kwijt in twee grote fietsenstallingen.

Locatie
De Julius Pergerstraat is een rustige straat net om de hoek van het haventje van IJburg met restaurants NAP en Dok48 en de Espressofabriek voor een vroege espresso of cappuccino. Om de hoek zijn er ook meerdere basisscholen, kinderopvang en sportschool Life and Kicking en kunt u in diverse verswinkels terecht voor dagelijkse boodschappen. Op een paar minuten fietsafstand ligt woon- en winkelcentrum IJburg met een heel breed winkelaanbod. Hardlopen of lekker luieren kan onder andere in het Theo van Goghpark en het Diemerpark, waar je ook kunt voetballen en hockeyen bij AFC en AHC IJburg. En IJburg heeft natuurlijk zijn eigen strand Blijburg met een strandtent voor een koud drankje op een warme dag. Met tram 26 die voor de deur stopt, bent u binnen 20 min. in het centrum van Amsterdam en met de auto ten slotte bereikt u binnen enkele minuten de A1, A2 en A10.

  • woonoppervlak 83 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • schilderwerk binnen 2017
  • nieuwe vloer
  • nieuwe afzuigkap
  • huur parkeerplaats € 87,- per maand
  • VvE-bijdrage € 95,- per maand
  • grote gemeenschappelijke fietsenstalling
  • erfpacht afgekocht tot 16 februari 2056