Kanaalstraat 195-III/IV Amsterdam

Kanaalstraat 195-III/IV Amsterdam

Kanaalstraat 195-III/IV

Zonnig en licht tweekamerappartement (36 m2) met balkon op het zuiden op de derde verdieping met vrij uitzicht over De Schinkel. Plus een studio (17 m2) op de vierde verdieping die ook is voorzien van keuken, badkamer en balkon op het zuiden. Plus een eigen dakterras met dakhuis. En dat alles op eigen grond.

In totaal 53 m2 woonoppervlak (derde en vierde verdieping) en 21 m2 buitenruimte op een heerlijke plek in de Helmersbuurt op loopafstand van het Vondelpark en binnen 5 minuten fietsen van het Leidseplein, Museumplein, de PC Hooftstraat. Terrasjes, cafeetjes en restaurants bevinden zich om de hoek, net als sportschool David Lloyd. Werk je buiten de stad dan zit binnen een paar minuten op de ring A10.

Indeling
Via een recent opgeknapt trappenhuis bereik je de derde verdieping en stap je het appartement in. Aan de straatzijde, met uitzicht op het water, bevindt zich de slaapkamer met Frans balkon. Aan de achterzijde van het appartement liggen de woonkamer met openslaande deuren naar het balkon, de keuken en de badkamer.
Op de vierde verdieping bevindt zich de studio, die eenvoudig bij het apartement te trekken is door het plaatsen van een trap. Nu is het een aparte ruimte met woon-/slaapkamer, keuken/badkamer en een balkon op het zuiden. In de centrale hal bevindt zich een toilet.
In diezelfde hal bevindt zich ook de trap naar het splinternieuwe dakterras met dakhuisje, waarvan de eigenaar/bewoner van de derde verdieping het alleengebruik heeft.

Bijzonderheden:
– volle eigendom
– totaal 53 m2 woonoppervlak en 21 m2 buitenruimte
– actieve en gezonde VvE
– achter- en voorzijde pand zijn gerenoveerd (nieuwe ramen/deuren + dubbel glas voorzijde, schilderwerk, balkons)
– VvE-bijdrage € 125,- per maand

  • appartement 3e verdieping 36 m2
  • studio 4e verdieping 17 m2
  • dakterras + 2 balkons
  • volle eigendom
  • oplevering kan snel
  • NEN2580 gemeten