Kwintsheulstraat 48

Kwintsheulstraat 48

Kwintsheulstraat 48

MODERNE BOVENWONING VAN MAAR LIEFST 108 M² MET O.A. EEN ZONNIG BALKON (ZUIDWESTEN), 3 GOED BEMETEN SLAAPKAMERS, EIGEN PARKEERPLAATS, LIFT, ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE GEMEENSCHAPPELIJKE BINNENTUIN EN AFGEKOCHTE ERFPACHT TOT 16 JANUARI 2057!

Locatie
Op loopafstand van het Hoofddorpplein, met leuke winkels, koffietentjes en eetcafés, en tussen het Rembrandtpark en Vondelpark in vind je dit ruime appartement in een jong complex uit 2010.

Dagelijkse boodschappen doe je makkelijk om de hoek op het Delftlandplein, waar twee supermarkten, diverse speciaalzaken en ook scholen en sportscholen zijn. Aan en rondom het Hoofddorpplein, de Sloterkade en Zeilstraat vind je nog veel meer winkels, waaronder een HEMA en Dirk, een bakker, slager en groenteman en bijvoorbeeld eetcafés Drover’s Dog, Lokaal van de Stad met een groot terras en Van Mechelen.
Hardlopen, naar de kinderboerderij of lekker luieren kan in het Rembrandtpark, maar ook in het Vondelpark. Zoek je meer de drukte van het centrum van de stad dan fiets je in een kwartiertje naar het Museumplein of Leidseplein. Of je pakt tram 2 of bus 758 die allebei om de hoek stoppen en metrostation Amsterdam Heemstedestraat bevindt zich ook op maar een paar minuten loopafstand. Gebruik je de auto regelmatig dan ben je binnen enkele minuten op de ring A10.

Appartement
Dit ruime vierkamerappartement ligt op de vierde en hoogste verdieping, zodat je heerlijk vrij woont. Wanneer je binnenstapt, bevinden zich aan de linkerkant de drie slaapkamers, die allemaal een goed formaat hebben. Rechts is allereerst de inpandige berging en daarna volgt de moderne badkamer die voorzien is van een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, de toiletruimte en een tweede bergruimte waar je de wasmachine en droger kunt stallen. De woonkamer met een zonnig balkon op het zuidwesten bevinden zich aan de binnenkant van het complex met uitzicht op de binnentuin. De half open strakke keuken is onder meer voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast en loopt door in de eetkamer.
Het appartement is voorzien van een lamelparketvloer, Portugese tegelvloer in de keuken en eetkamer en in de slaapkamers deels laminaat. Het balkon heeft een zonnescherm voor de echt zomerse dagen. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Erfpacht
Het appartement is op erfpachtgrond gelegen en de canon is afgekocht tot 16 januari 2057. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De maandelijkse bijdrage is € 152,70.

  • Woonoppervlak 108 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon (8,5 m2) op het zuidwesten
  • Drie slaapkamers
  • Eigen parkeerplaats
  • Erfpacht afgekocht tot 16-01-2057
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 152,70
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam