Lodewijk Boisotstraat 8-I

Lodewijk Boisotstraat 8-I

Lodewijk Boisotstraat 8-I

Een heerlijke woonplek in de Baarsjes! Modern en licht driekamerappartement (52 m2) in de Baarsjes met een ruim balkon en een berging op zolder.

Locatie
De Lodewijk Boisotstraat is een rustige straat tussen de Admiralengracht en de Witte de Withstraat in, én om de hoek van de ‘Jan Eef’. Een centrale locatie derhalve met alles wat je maar wilt voor een aangenaam leven op loopafstand. Verschillende supermarkten en allerhande speciaalzaakjes vind je aan de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein. Borrelen op een terrasje of een hapje eten is bijvoorbeeld leuk bij Bar Baarsch, Radijs, Edel of Bar Frits en de Foodhallen bevinden zich ook op maar een paar fietsminuten. Wil je hardlopen of juist languit in de zon liggen dan is zowel het Erasmuspark als het Rembrandtpark dichtbij. Met de fiets ben je in een wip in de Jordaan of het centrum van de stad en de bus-/tramhalte met onder meer bus 247 naar Schiphol bevindt zich om de hoek. Gebruik je de auto veel dan ben je binnen een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning voor de deur. Per 1 maart 2018 bedraagt de wachttijd voor een vergunning ongeveer 1 maand.

Appartement
Het appartement op de eerste verdieping heeft een praktische indeling met de twee slaapkamers aan de achterzijde en de woonkamer met ramen over de gehele breedte aan de voorkant. De grootste slaapkamer bereik je vanuit de centrale hal, die ook naar de toiletruimte, een handige kast voor de cv-ketel en wasmachine en de moderne badkamer met douche en wastafel leidt. De werk- of kinderkamer bereik je via de keuken die tussen de woonkamer en deze kamer in ligt. Beide slaapkamers hebben openslaande deuren naar het diepe balkon dat op het noorden ligt. Op het balkon bevindt zich nog een grote bergkast. Behalve die bergruimte beschik je met dit appartement ook nog over een zolderberging.

In 2013 zijn de plafonds en vloeren van het appartement geïsoleerd. In 2015 is een nieuwe badkamer geplaatst en in augustus vorig jaar een nieuwe keuken met onder meer een vaatwasser en koel-vriescombinatie. Het gehele appartement heeft houten kozijnen met dubbel glas en een laminaatvloer.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren (VvE) bestaat uit Lodewijk Boisotstraat 4 t/m 8 en wordt professioneel beheerd door Yver VvE Beheer. Het betreft een actieve VvE; in de afgelopen jaren is onder meer de gevel gereinigd, het dak geïsoleerd, het buitenschilderwerk gedaan (2016) en het trappenhuis vernieuwd.

Erfpacht
De erfpacht is afgekocht tot 16 april 2055. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

  • Woonoppervlak 51,5 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
  • Balkon 7 m2 op het noorden
  • Berging 4 m2 op zolder
  • Intergas cv-ketel 2012
  • Erfpacht afgekocht tot 16 april 2055
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 153,07
  • Snelle oplevering mogelijk
  • Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
  • Notaris keuze koper in Amsterdam