Meteorenweg 177

Meteorenweg 177

Meteorenweg 177

FIJNE EENGEZINSWONING MET DRIE SLAAPKAMERS EN HEERLIJK ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDWESTEN. UITBOUW ACHTERZIJDE MOGELIJK.

WONING
De woning heeft op de begane grond nog de oorspronkelijke indeling met een wand tussen woonkamer en keuken. De woonkamer is aan de straatzijde, de keuken aan de achterzijde. Aan de rechterkant van de keuken bevindt zich de toiletruimte en een voorraadkast/ruimte voor de wasmachine.

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wastafelmeubel.

De zolderverdieping heeft een dakkapel aan de achterzijde, waardoor ook hier een grote slaapkamer is ontstaan.

De woning verkeert grotendeels nog in oorspronkelijke staat en heeft veel andere mogelijkheden. Zo kan de wand tussen woonkamer en keuken eruit, kunt u aan de achterzijde een uitbouw plaatsen en kunt u op de eerste verdieping van de grote slaapkamer aan de tuinzijde ook weer twee kleinere slaapkamers maken.

TUIN
De diepe achtertuin ligt op het zuidwesten, zodat u hier heerlijk lang van de zon kunt genieten. Er staat ook een berging voor uw tuingereedschap en meubilair en er is een achterom. ’s Ochtends heeft u voor de zon.

ISOLATIE
In 2003 is het dak geïsoleerd en in 2017 is er spouwmuurisolatie aangebracht. De woning heeft kunststof kozijnen met dubbel glas.

LOCATIE
De woning ligt in het gezellig dorpse Tuindorp Oostzaan, niet ver van de pont (NDSM-terrein), die u binnen enkele minuten van en naar het centrum van Amsterdam brengt. Op de NDSM-werf zijn het hele jaar door leuke festivals en elke maand de beroemde vlooienmarkt ‘IJ-Hallen’. Voor een gezellig hapje eten kunt u er o.a. terecht bij Pllek, IJ-Kantine, IJver, Noorderlicht, Loetje aan ’t IJ en Fred’s Kitchen.
De omgeving van de woning is groen en op loopafstand bevinden zich winkels, speeltuinen, karakteristieke cafés en directe busverbindingen naar het centrum.
Dagelijkse boodschappen kunt u bij de winkels aan het Mercurius- en Zonneplein doen. Meer groen vindt u in recreatiegebied Het Twiske, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. U bent er met de fiets in tien minuten.
Binnen enkele minuten bent u ten slotte met de auto op de ring A10 en parkeren kan nog zonder vergunning direct voor de deur.

ERFPACHT
De woning staat op grond die in eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 16 maart 2053. Daarna start de eeuwigdurende erfpacht o.b.v. een jaarlijkse canon, die thans € 236,77 bedraagt en jaarlijks wordt geïndexeerd.

• Woonoppervlak 76,7 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
• Tuin op het zuidwesten
• Drie slaapkamers
• Mogelijkheid tot uitbouw
• Erfpacht afgekocht tot 16 maart 2053
• Eeuwigdurende canon vanaf 16 maart 2053
• Levering in overleg
• Notaris keuze koper, koopovereenkomst model Ring Amsterdam

    This is a text block. Click the edit button to change this text.