Nickeriestraat 23

Nickeriestraat 23

Nickeriestraat 23

HEERLIJK LICHT BENEDENHUIS (73 M2) MET TWEE GOED BEMETEN SLAAPKAMERS EN EEN KLEINE BESCHUTTE TUIN, GELEGEN OP EIGEN GROND.

Bezichtiging
U bent van harte welkom voor een persoonlijke bezichtiging. Per afspraak van max. 2 personen is 20 minuten gereserveerd. Er liggen handschoentjes klaar zodat u een deur kunt openen of in een kast kunt kijken. Uiteraard houden we daarnaast de 1,5 meter afstand in acht.

LOCATIE
De Nickeriestraat is een rustige straat in De Baarsjes op loopafstand van de supermarkten en winkels aan de Postjesweg, waaronder een Albert Heijn, en niet ver van een Lidl- en Jumbo vestiging aan de Baarsjesweg. Daar vind je naast de twee supermarkten ook Coffee & Juices voor een lekkere latte of een vers sapje. In de zon genieten van een drankje en/of een hapje kan bijvoorbeeld ook bij Bartack, direct naast het Rembrandtpark, of op het grote aan het water gelegen terras van Edel. Niet alleen het Rembrandtpark is vlakbij, ook het Vondelpark is niet ver weg en sportievelingen vinden aan de Overtoom meerdere sportscholen. Bus en tramhaltes vind je aan de Postjesweg en de Hoofdweg en met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan in de straat met een parkeervergunning.

APPARTEMENT
Wanneer je het appartement binnenstapt zie je in de hal nog de originele muurtegels en de voordeur heeft een glas-in-lood raampje. Voor het overige is het appartement in de loop der jaren gemoderniseerd. Er liggen brede witte vloerdelen, de kozijnen hebben dubbel glas en de keuken is voorzien van onder meer een vaatwasser, twee ovens en een 5-pits gaskookplaat. De Intergas cv-ketel is uit 2016.

Indeling

Na het tochtportaal vind je aan de gang links de slaapkamer die aan de straatzijde ligt. Daarna volgt de badkamer met douche, toilet, wastafel en opstelplek voor een wasmachine en/of droger. Daarachter ligt de tweede slaapkamer die openslaande deuren naar de tuin heeft en twee grote inbouwkasten.
Rechts van de gang, over de diepte van het pand, ligt de woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, waar je heerlijk beschut zit.

EIGEN GROND
Het appartement/pand is op eigen grond gelegen.

VVE
Het beheer van de VvE is in handen van de appartementseigenaren zelf. De maandelijkse bijdrage is € 93,20.

  • Woonoppervlak 73,4 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Tuin op het zuiden (beperkt zon)
  • Eigen grond
  • Oplevering vanaf tweede helft juni
  • Notaris keuze koper in Amsterdam