Nieuwe Nieuwstraat 25-1

Nieuwe Nieuwstraat 25-1

Nieuwe Nieuwstraat 25-1

SFEERVOL EN LICHT TWEEKAMERAPPARTEMENT (50 M2) OP EIGEN GROND MET EEN KNUSSE SLAAPVIDE, TWEE BALKONNETJES OP HET ZUIDEN EN EEN GEZAMENLIJK DAKTERRAS.

LOCATIE
Op deze plek, in het hart van de stad, is alles wat je je maar wenst op loopafstand te vinden. De Nieuwe Nieuwstraat is een zijstraat van de Nieuwezijds Voorburgwal en daarmee dichtbij de Albert Heijn XL in die straat voor je dagelijkse boodschappen. Maar wat je ook zoekt, van luxe winkelen in de Bijenkorf tot rondstruinen in de meer unieke winkels in De 9 Straatjes en van museumbezoek tot het deze zomer bewonderen van de tallships tijdens Sail Amsterdam, alles kan je lopend of met de fiets doen. Is het weer daarvoor te slecht dan stap je op de Nieuwezijds Voorburgwal op een van de trams die je door de stad heen brengen.

APPARTEMENT
In dit bijzondere appartement voelt iedereen zich direct thuis. De sfeervolle afwerking, het 3.40 meter hoge plafond in de woonkamer, de entresol waar je heerlijk slaapt en de ruime badkamer met ligbad en inloopdouche zorgen ervoor dat je midden in de stad rustig en comfortabel woont.

Wanneer je het appartement binnenstapt, sta je in de keuken met origineel Bruynzeel keukenblokje, bijpassende losse kast en koelkast en AGA-gasfornuis. Onder de trap naar de entresol is het toilet. Rechts aan de straatzijde is de slaapkamer, die net als de woonkamer een meer dan 3 meter hoog plafond heeft. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de badkamer met ligbad onder het raam, inloopdouche en een kast voor de wasmachine. Boven de badkamer is bergruimte gecreëerd.
Links naast de voordeur is de woonkamer met links en rechts naast de erker een klein balkonnetje op het zuiden, waar het heerlijk toeven is met een cappuccino.
Kers op de taart is de entresol waar een knusse slaapkamer is gemaakt met een vaste kastenwand en extra bergruimte naast de trap.

De appartementseigenaren hebben op het dak een terras gemaakt met een huisje om stoelkussens en andere zaken in op te bergen, picknicktafel om zomers lang te tafelen en een hangmat. Dit is geen vergund terras.

VvE
De VvE bestaat uit drie leden die zelf het beheer in handen hebben. De maandelijkse bijdrage is € 75,-. Afgelopen jaar is het trappenhuis geschilderd. Er zijn geen grote onderhoudswerkzaamheden gepland.

EIGEN GROND
Het pand staat op eigen grond.

  • Woonoppervlak 50,3 m2 excl. entresol (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Twee balkonnetjes op het zuiden
  • Eigen grond
  • VvE-bijdrage € 75,- per maand
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam