Orteliusstraat 217-I

Orteliusstraat 217-I

Orteliusstraat 217-I

Heerlijk licht driekamerappartement (51 m2), op eigen grond, met zonnig balkon op het zuidwesten om de hoek van het Rembrandtpark.

Locatie
De Orteliusstraat is een rustige lommerrijke straat in De Baarsjes in Amsterdam-West op een steenworp afstand van het Rembrandtpark. Daar kunnen hardlopers prima kilometers maken, maar kan je ook lekker luieren in de zon. Ben je op zoek naar meer levendigheid dan hoef je de deur maar uit te stappen en binnen enkele minuten loopafstand vind je leuke cafés, pop-up stores zoals Jan Eef, koffietentjes en hippe restaurants, zoals Bar Baarsch, Edel, Radijs en Koala Republic. Je dagelijkse boodschappen doe je ook om de hoek en daar bevinden zich eveneens haltes van bus en tram. Binnen een paar minuten fietsen ben je daarnaast bij De Hallen, Ten Kate markt of midden in de Jordaan. Maak je regelmatig gebruik van de auto dan is de ring A10 binnen een enkele minuten bereikbaar. Parkeren kan met een vergunning en vrijwel altijd voor de deur.

Appartement
Via het gemeenschappelijke trappenhuis kom je bij de voordeur van het appartement op de eerste verdieping. Eenmaal binnen stap je links de ruime en lichte woonkamer in met ramen over de hele breedte van het pand.
Beide slaapkamers zijn aan de zonnige achterkant van het appartement en bieden alle twee toegang tot het balkon. De keuken bevindt zich tussen de twee slaapkamers in en is onder meer uitgerust met een heteluchtoven en koel-vriescombinatie. De wasmachine heeft ook een plekje in de keuken.
Het balkon aan de achterkant ligt op het zuidwesten en dat betekent dat je vanaf het begin van de middag tot laat in de avond zon hebt.
In het midden van het appartement is een aparte toiletruimte en in de kleine slaapkamer is in 2015 een badkamer met douche en wastafel gemaakt.
Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas en een ‘witte’ laminaatvloer. De cv-ketel bevindt zich in de geïsoleerde balkonkast.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit vier leden en de maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt € 70,76. In 2013 is het dak vernieuwd en in 2014 is de buitenzijde geschilderd. Ook is het trappenhuis twee jaar geleden gerenoveerd.

  • Woonoppervlak 51 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • Balkon op het zuidwesten
  • Eigen grond
  • Volledig voorzien van dubbel glas
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 70,76
  • Gesplitst in 1974
  • Oplevering in overleg
  • Notaris keuze koper in Amsterdam