Osdorper Ban 607 Amsterdam

Osdorper Ban 607 Amsterdam

Osdorper Ban 607

Wonen in een licht en ruim driekamer hoekappartement (96 m2) tussen het groen van het stadspark en om de hoek van winkels en scholen. Dat kan in dit moderne en strak afgewerkte appartement met heerlijk balkon, eigen parkeerplaats en drie plekken in de fietsenstalling.

Het appartement ligt op de vierde verdieping van een van de complexen van project De Stadsduinen. De hoekligging met veel ramen en het lange en brede balkon zorgen voor een lichte woonkamer met uitzicht naar bijna alle kanten. De moderne grijze keuken is voorzien van onder meer een AEG 4-pits gasfornuis, oven en koel/vries combinatie, Siemens vaatwasser, rvs afzuigkap en carousselkast voor extra veel opbergruimte. Het appartement heeft daarnaast twee grote slaapkamers die allebei een deur naar het balkon hebben en een luxe badkamer met regendouche en dubbele wastafel, die eind 2013 geheel gemoderniseerd is, net als het toilet.
In de inpandige berging ten slotte is er plek voor uw wasmachine, droger en heel veel andere spulletjes.

Kortom: dit is een appartement waar u zo in kunt trekken.

 

Indeling:
Via de goed verzorgde centrale hal bereikt u met een van de twee liften het appartement op de vierde verdieping.

Daar vindt u achter de voordeur de hal en gang met daaraan de toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje (2013), de moderne en luxe afgewerkte badkamer (2013), de inpandige berging en de twee ruime slaapkamers, die allebei toegang bieden tot het balkon. Aan het einde van de gang vindt u de woonkamer met open keuken van waaruit u ook toegang heeft tot het balkon.

Omgeving:
De omgeving van het appartement biedt u daarnaast ook alles wat u maar kunt bedenken. De Stadstuinen ligt aan het nieuw aangelegde stadspark waar allerlei activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en waar ook een kinderboerderij is. Aan de overkant van de straat vindt u een basisschool en verschillende buurtwinkels. Iets verder lopen is het Osdorpplein met onder meer een Albert Heijn, Dirk en Hema, maar ook verschillende restaurantjes en theater De Meervaart. Aan de Sloterplas is het ook heerlijk toeven op een van de bankjes, terwijl de kinderen van de zwemsteiger springen. En binnen enkele minuten fietsen van uw appartement zijn er talloze sportmogelijkheden in Sportpark Ookmeer waar voetbalverenigingen, een tennisvereniging, honkbalvereniging en manege zijn gevestigd. En een paar minuten verder ligt ook nog een van de grootste Nederlandse zwembadaccommodaties, het Sloterparkbad, met een binnen- en buitenzwembad.

Tram 1 en 17 en bus 19, 63 en 192 brengen u ten slotte snel richting het centrum van Amsterdam, het CS, station Lelylaan of Schiphol en met de auto bereikt u binnen enkele minuten de uitvalswegen.

  • eigen parkeerplaats
  • 3 fietsparkeerplekken
  • luxe en moderne badkamer en toilet
  • ruim balkon van 14 m2
  • erfpacht afgekocht tot 1 mei 2055
  • gezonde en professioneel beheerde VvE
  • servicekosten € 116,- (incl. parkeerplaats)