Osdorper Ban 90 A1

Osdorper Ban 90 A1

Osdorper Ban 90 A1

VOOR STARTERS EN STUDENTEN: LICHT EN  FIJN TWEEKAMERAPPARTEMENT (46 M2) OP DE EERSTE VERDIEPING.

APPARTEMENT
Wanneer je de woning binnenstapt, vind je aan de linkerkant de meterkast en de toiletruimte. Daarna loop je door naar de woonkamer met open keuken en ramen over de hele breedte. Achter de woonkamer is de slaapkamer. Via de slaapkamer loop je ook de badkamer en een ruime inloopkast in.

Er ligt eikenhouten lamelparket in het appartement, dat daarnaast aluminium kozijnen heeft met HR++glas. De keuken is onder meer voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven en vaatwasser.

 

LOCATIE
Het appartement ligt aan de achterkant van het complex en kijkt uit op een rustige straat. Ga je aan de voorkant naar buiten dan sta je direct tussen supermarkten en winkels. Dichtbij is ook winkelcentrum Osdorpplein met meer dan 150 winkels. Daar tegenover ligt de Sloterplas, waar je heerlijk luieren of juist hardlopen. Watersporten kan er ook en je vindt er verschillende gezellige restaurants en terrassen.
Ben je sportief dan vind je aan de Ookmeerweg veel verschillende sportclubs, waaronder een voetbalclub, maar ook een fitnesscentrum.
Bus 63 heeft een halte voor de deur en brengt je binnen een paar minuten naar station Lelylaan. Tramlijnen 17 en 27 stoppen voor winkelcentrum Osdorpplein en daar vind je ook de halte van meerdere andere buslijnen. Met de auto ten slotte ben je binnen vijf minuten op de ring A10.

ERFPACHT
De woning staat op grond die eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 16 augustus 2052.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Iris Beheer en heeft een MJOP. De maandelijkse bijdrage voor dit appartement is € 102,94.

  • Woonoppervlak 45,5 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • 1 slaapkamer
  • Erfpacht afgekocht tot 16 augustus 2052
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 102,94
  • Beschikbaar per begin oktober
  • Notaris keuze koper, in Amsterdam, model Ring Amsterdam
  • Er is pas sprake van een overeenkomst wanneer beide partijen de koopovereenkomst hebben getekend

    This is a text block. Click the edit button to change this text.