Ottho Heldringstraat 29K

Ottho Heldringstraat 29K

Ottho Heldringstraat 29K

Heerlijk vrij wonen in een ruime maisonnette (107 m2) met drie slaapkamers en zonnig balkon op het westen, op de hoogste twee verdiepingen van het complex.

WONING
Het appartement bevindt zich op de 10e en 11e verdieping van een relatief jong complex (2010) aan de Ottho Heldringstraat. Behalve over een licht en ruim appartement met drie goed bemeten slaapkamers, beschikt u ook over een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, waar ook een gemeenschappelijke fietsenstalling is.

Tiende verdieping
De entree van het appartement is op de tiende verdieping. De centrale hal geeft toegang tot een ruime trapberging links, de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel rechts en de master bedroom, die met een oppervlak van 19 m2 groot is, aan de achterzijde. De meterkast bevindt zich in de centrale gang.

Elfde verdieping
De hal op deze verdieping biedt toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde, alsook tot de toiletruimte. In de woonkamer met open keuken aan de rechterkant van de hal, en op het balkon, heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. De hoge verdieping zorgt daarnaast voor veel licht in de woonkamer en op het westelijk gelegen balkon heeft vanaf ca. 12.00 uur tot zonsondergang de zon. Heeft u even genoeg van de zon dan biedt een zonnescherm schaduw op het balkon en in de kamer.

De witte hoogglans keuken is voorzien van Whirlpool apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Rechts naast de keuken bevindt zich een inpandige berging waar een wasmachine en/of droger kunnen staan en waar veel bergruimte is.

Het gehele appartement is goed geïsoleerd, heeft aan de achterzijde houten kozijnen met geluidsdicht triple glas en aan de voorzijde HR++ glas. Op zowel de 10e als de 11e verdieping ligt vloerbedekking. De mechanische ventilatie is dit jaar nog gecontroleerd en schoongemaakt.

LOCATIE
Hoog boven alles uitkijkend, bevindt u zich hier in een rustige straat op loopafstand van alle denkbare voorzieningen.
Zo zit er in de straat een bakker en ligt de Einsteinschool met een fijn speelplein achter het volgende wooncomplex. In de straat kunt u bij Casa Sofia neerstrijken met uw laptop om onder het genot van een cappuccino te werken. Op een paar fietsminuten bevindt zich winkelcentrum Delflandplein met onder meer een Albert Heijn en Lidl supermarkt, Action en Primera, maar ook Chinees restaurant Golden Garden. Fietst u nog een paar honderd meter verder dan staat u op het Hoofddorpplein met nog meer winkels, leuke koffietentjes, terrassen en eetcafés, zoals Drovers Dog en Lokaal van de Stad. Voor de rustzoekers en de hardlopers is het Rembrandtpark ten slotte ook vlakbij.
Wanneer u de straat uitloopt, staat u bij metrostation Heemstedestraat, waar u ook op tram 2 of bus 288 stapt. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10 en parkeren doet u op uw eigen overdekte parkeerplaats onder het gebouw.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten. De maandelijkse bijdrage is € 167,25 voor appartement plus parkeerplaats.

ERFPACHT
Het appartement c.q. het complex staat op met erfpacht belaste grond. De canon is afgekocht tot 16 december 2058. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

  • Woonoppervlak 107 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het westen
  • Eigen parkeerplaats
  • VvE bijdrage € 167,25 per maand
  • Verwarming/warm water middels stadsverwarming
  • Volledig geïsoleerd, energielabel A
  • Erfpacht afgekocht tot 16 december 2058
  • Oplevering in overleg (spoedig is mogelijk)
  • Notaris in Amsterdam keuze koper