Oud-Ehrenstein 3

Oud-Ehrenstein 3

Oud-ehrenstein 3

Kluswoning, maar ook gewoon een heerlijke vrijstaande villa (145 m2) met garage, op een ruim perceel (438 m2), die na een grondige renovatie en modernisering zijn plek weer verdiend te midden van de omliggende woningen. Bovendien heeft dit huis ruimschoots uitbreidingsmogelijkheden; een aanbouw aan de achterzijde levert u een woonoppervlak van meer dan 200 m2 op. Wie de mouwen durft op te stropen en zijn eigen droomhuis wil realiseren in deze geliefde wijk moet zeker een kijkje komen nemen!

Indeling
Via de eigen oprit/voortuin, waar u uw auto makkelijk kwijt kunt, bereikt u de entree van de woning. In de hal vindt u het toilet en een ruime garderobekast en vervolgens stapt u de woon-/eetkamer met half open keuken in. In het midden van de woning is de trap naar de eerste verdieping gesitueerd. Aan de voorkant ligt de woonkamer met open haard en aan de tuinzijde de keuken met bijkeuken en daar heeft u alle ruimte voor een grote tafel om lang aan te borrelen en dineren.
De eerste verdieping telt drie slaapkamers, twee grote kamers en een iets kleinere, en daarnaast een badkamer met bad en, gescheiden door een deur, het tweede toilet. Beneden ligt deels een leisteen vloer en deels een houten vloer. Boven is de vloerbedekking versleten. Het gehele pand is voorzien van rolluiken.

 

Locatie
U woont aan Oud-Ehrenstein op loopafstand van een groot aantal winkels voor dagelijkse boodschappen aan de onlangs vernieuwde winkelstrook Rooswijk aan de Buitenveldertselaan. Winkelcentrum Gelderlandplein, met alles wat u zich maar wenst op winkelgebied, bevindt zich echter ook om de hoek. In de buurt zijn daarnaast diverse lagere scholen en ook middelbaar onderwijs bevindt zich op aangename fietsafstand. Kort achter Oud-Ehrenstein bevindt zich de Kalfjeslaan met diverse sportclubs en deze groenstrook mondt in het oosten uit in de Amstel en het Amstelpark en in het westen in het Amsterdamse Bos. Het openbaar vervoer bevindt zich ook binnen enkele minuten loopafstand en met de auto zijn de uitvalswegen snel bereikbaar.

  • Woonoppervlak 145 m2 (NEN2580 gemeten)
  • Voor-, zij- en achtertuin
  • Achtertuin op het oosten
  • Erfpachtcanon € 248,44 per jaar
  • Ouderdomsclausule van toepassing
  • Oplevering in overleg na toestemming van de rechtbank