Populierenlaan 593-Amstelveen

Populierenlaan 593-Amstelveen

Populierenlaan 593-Amstelveen

COMFORTABEL EN LICHT TWEEKAMERHOEKAPPARTEMENT (86 M2) MET LUXE KEUKEN EN SANITAIR & ZONNIG BALKON OP DE 4E EN HOOGSTE VERDIEPING MET EEN BERGING OP DE BEGANE GROND. EENVOUDIG IS EEN TWEEDE OF ZELFS DERDE SLAAPKAMER TE MAKEN. DIRECT BESCHIKBAAR.

LOCATIE
Appartement in de wijk Keizer Karelpark niet ver van het buurtwinkelcentrum aan de Van der Hooplaan. Winkelt u liever wat uitgebreider dan is het Stadshart Amstelveen, waar ook het Cobra Museum en de Schouwburg zijn, maar een paar minuten fietsen. Sportievelingen kunnen in de buurt hun hart ophalen, want op loopafstand bevinden zich meerdere hockeyclubs, een voetbal- en tennisvereniging, een honk- en softbalvereniging en zwembad De Meerkamp. Luieren, wandelen met de hond of hardlopen kan dichtbij in het Amsterdamse Bos of bij De Poel. Diverse scholen, waaronder de Internationale School, bevinden zich ook op loopafstand. De bereikbaarheid ten slotte is ook goed. Om de hoek aan de Handweg vindt u een bushalte en per auto is in 5 minuten de A9 bereikbaar.

APPARTEMENT
Op de vierde en hoogste verdieping van het complex bevindt zich dit twee (voorheen drie) kamerhoekappartement. Het appartement is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en afgewerkt met een luxe keuken met Bosch apparatuur, waaronder een grote vriezer en koelkast, vaatwasser en 5-pits gaskookplaat en combi-oven. De badkamer en toiletruimte zijn kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en de badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en ruimte voor uw wasmachine en droger. De tweede slaapkamer is als walk-in closet bij de master bedroom gevoegd.`
De L-vormige woonkamer met toegang tot het op zuiden gelegen balkon ligt aan een grasveld en heeft dankzij de hoge verdieping een wijds uitzicht over de omgeving.

In het gehele appartement ligt vloerbedekking m.u.v. de keuken, badkamer en toilet. De woning heeft volledig dubbel glas en deels kunststof en deels houten kozijnen. Het complex is voorzien van een lift.

VVE
De VvE wordt professioneel beheerd door Fazantbos Beheer- en Administratie B.V. De maandelijkse bijdrage is € 217,00, inclusief voorschot stookkosten. De VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan.

EIGEN GROND
Het appartement is gelegen op eigen grond.

  • Woonoppervlak 86,2 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het zuiden
  • Eigen grond
  • Per direct beschikbaar
  • Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
  • Notaris keuze koper in Amstelveen of Amsterdam