Postjesweg 371

Postjesweg 371

Postjesweg 371

LICHT EN INSTAPKLAAR DRIEKAMERAPPARTEMENT (70 M2) OP DE VIJFDE VERDIEPING MET EEN HEERLIJK ZONNIG BALKON OP HET ZUIDEN EN VRIJ UITZICHT OVER DE OMGEVING.

LOCATIE
Kijk je vanuit het appartement naar links dan zie je de groene boomtoppen van het Rembrandtpark. Kijk je naar rechts dan is daar de Sloterplas om te zwemmen, varen of wandelen en er omheen verschillende leuke tentjes om wat te drinken of te eten.

In de plint van het complex zijn een Albert Heijn supermarkt en apotheek gevestigd en aan het August Allebéplein, dat aan je voeten ligt, vind je onder meer een vestiging van Lidl en Kruidvat.
Hardlopen kan natuurlijk buiten in het park maar vlakbij is ook Palestra Sports te vinden. OBS De Toekomst en de Alexander Roozendaalschool zijn vlakbij, net als diverse locaties voor kinderopvang.
Met de fiets ben je in ongeveer een kwartier in de binnenstad. Metro- en treinstation Postjesweg is om de hoek en verschillende bus en tramlijnen brengen je ook naar Amsterdam CS of elders. Gebruik je de auto dan ben je in een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning en in dit gebied (Nieuw-West 3) is geen wachtlijst.

APPARTEMENT
Het appartement ligt op een aangenaam hoge verdieping, de vijfde. Hoog genoeg voor een heerlijk vrij uitzicht, maar niet ‘eenzaam aan de top’.
De keuken en kleinste van de twee ruim bemeten slaapkamers zijn aan de galerijzijde. De woon-/eetkamer en grootste slaapkamer zijn aan de zonnige achterzijde. In het midden is de badkamer met douche, wastafel en plek voor een wasmachine en droger. Je kunt zowel vanuit de hal als vanuit de slaapkamer de badkamer in. In het midden bevindt zich ook de toiletruimte. In de onderbouw is er ten slotte nog een ruime lattenberging.

Instapklaar betekent in dit geval echt instapklaar, want alle meubels zijn ter overname. Wil je echt alleen een koffer met kleding uitpakken dan zijn bijvoorbeeld de twee tweezitsbanken, de eethoek, het Auping bed (1.80 breed) en de AEG-wasmachine en droger over te nemen.

VVE
De vereniging van eigenaren (VvE) wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. Er is een meerjarenonderhoudsplan en er wordt gekeken hoe verduurzaming van het complex mogelijk is. De maandelijkse bijdrage is € 205,39 inclusief het voorschot stookkosten.

ERFPACHT
Het appartement ligt op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 1 september 2034. De afkoop van de eeuwigdurende erfpacht, mits de aanvraag dit jaar wordt ingediend, bedraagt ca. € 2.500,- (berekening o.b.v. WOZ-waarde 2015).

  • Woonoppervlak 70 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Balkon op het zuiden
  • Maandelijkse VvE bijdrage incl. voorschot stookkosten € 205,39
  • Erfpacht afgekocht tot 1 september 2034
  • Oplevering ca. 1 februari 2020
  • Notaris keuze koper in Amsterdam