Rooseveltlaan 198-2

Rooseveltlaan 198-2

Rooseveltlaan 198-2

SFEERVOL EN LICHT APPARTEMENT (101 M2) MET GROTE WOONKEUKEN EN DRIE SLAAPKAMERS (VOORHEEN TWEE), GELEGEN OM DE HOEK VAN GEZELLIGE MAASSTRAAT.

APPARTEMENT
Dit op de hoek gelegen appartement heeft een brede gevel, wat de woning erg licht maakt. Gelegen aan de ventweg, volledig voorzien van dubbel glas en met de master bedroom aan de achterzijde is het binnen ook heerlijk rustig.
Aan de straatzijde van het appartement bevinden zich vanaf de entree gezien achtereenvolgens twee slaapkamers, een grote woonkeuken met kleine gas open haard en de living met eveneens een kleine gas open haard.
De achterliggende gang biedt in diverse inbouwkasten veel opbergruimte. De toiletruimte is aan het einde van de gang.
De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde en heeft een ruime en suite badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. De wasmachine en droger vinden hun plek in de keuken.

LOCATIE
Het appartement bevindt zich in het eerste huizenblok tussen het Europaplein en de Maasstraat. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich daarmee op loopafstand. In de Maasstraat zitten winkels voor dagelijkse boodschappen, delicatessezaken en verschillende restaurants. In de Niersstraat is een COOP-supermarkt en aan het Scheldeplein een Albert Heijn.
Wandelen en hardlopen kan prima in het nabijgelegen Beatrixpark en op de fiets ben je in enkele minuten bij het Amstelpark, de Amstel en het Mirandabad. Fitnessen kan je onder meer in de Basic-Fit vestiging aan de Europaboulevard.
Tram en bus hebben haltes in de straat en op loopafstand bevindt zich station RAI. Met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning in de straat. Vergunninggebied Zuid 4.1 heeft volgens opgave van de gemeente Amsterdam op dit moment geen wachtlijst.

INSTALLATIES
De keuken is voorzien van een 5-pits fornuis met heteluchtoven, koel-vriescombinatie, magnetron, vaatwasmachine, droger en twee gootstenen. De Remeha cv-ketel is uit 2012. De master bedroom is voorzien van airconditioning.In de keuken en de living bevinden zich twee kleine gas openhaarden.

ERFPACHT
De woning ligt op grond die in erfpacht is uitgegeven door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt tot en met 31 december 2029 € 3.491,84. Het huidige tijdvak eindigt op 1 januari 2055. Verkoper heeft in 2019 de aanvraag voor afkoop van de eeuwigdurende erfpacht onder de toen geldende gunstige condities ingediend.

VVE
De VvE bestaat uit vier leden en voert zelf de administratie. De maandelijkse bijdrage voor dit appartementsrecht bedraagt € 178,76.

  • Woonoppervlak 101 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
  • Jaarlijkse erfpachtcanon € 3.491,84
  • Maandelijkse VvE-bijdrage € 178,76
  • Levering per direct mogelijk
  • Notaris in Amsterdam keuze koper