Surinameplein 82-I

Surinameplein 82-I

Surinameplein 82-I

Sfeervol en ruim driekamerappartement (78 m2) op eigen grond in een heerlijk rustige straat om de hoek van het Vondelpark en Rembrandtpark.

Locatie
Wonen aan het Surinameplein is wonen in het groen met een parkje voor de deur, het Rembrandtpark om de hoek van de straat en het Vondelpark op vijf minuten loopafstand. Twee parken waar u heerlijk kunt luieren of juist een paar kilometer kunt hardlopen. Binnen diezelfde vijf minuten loopt u ook van de rust van de straat naar de levendigheid van de Overtoom, Sloterkade en Amstelveenseweg met supermarkten, speciaalzaken en talloze leuke cafés, terrassen en restaurants, zoals Moer, Chi, Van Mechelen en Ron Gastrobar. Vlakbij is er ook een basisschool en zijn er meerdere kinderdagverblijven. De tram en bus stoppen bijna voor de deur en met de auto bent u binnen een paar minuten op de ring A10. Kortom: hier heeft u alles wat u maar wilt binnen handbereik.

Indeling
Via een mooie stenen bordestrap bereikt u de eerste verdieping en de eigen entree naar het appartement. Eenmaal binnen is er in de hal, die toegang geeft tot alle vertrekken, meteen een handige bergkast onder het trappenhuis. Aan de straatkant van de woning is de lichte woonkamer met erker en een klein zonnig balkon van waaruit u uitkijkt op het parkje aan de overkant. Terug in de gang vindt u daar, behalve de bergkast, ook de moderne toiletruimte en meterkast. Aan de achterzijde van het appartement zijn de twee ruime slaapkamers met daar tussenin de keuken, volledig uitgerust met Siemens apparatuur, waaronder een oven en vaatwasser. Alle drie de vertrekken geven toegang tot het balkon dat over de hele breedte van de woning loopt. De ingang van de modern afgewerkte badkamer, die voorzien is van een ligbad met douche en brede wastafel, is in de grootste slaapkamer.

Het hele appartement is afgewerkt met een houten vloer. De strakke afwerking van de badkamer, keuken en het toilet worden afgewisseld door mooie glas-in-lood ramen aan de voor- en achterkant van de woning, die voor het overige volledig voorzien is van dubbel glas.

  • woonoppervlak 78 m2 (NEN2580 meetrapport)
  • balkon op het noorden
  • volle eigendom
  • Remeha cv-ketel 2015
  • volledig dubbel glas (m.u.v. glas-in-lood)
  • VvE-bijdrage € 66,67 per maand
  • oplevering in overleg
  • notaris in Amsterdam keuze koper